Tüzelő szukával szemben hogyan viselkedik a kan?
A legtöbb kutya ilyenkor szinte mindenen átmegy, hogy a szukához férjen, tehát jobb mielőbb ivartalanítani a szukát.
Mondjuk nem volt egy jó ötlet az új kutya, mikor a meglévőt sem sikerült megnevelni (hogyhogy a gyerekek miatt nem lehet kiengedni)? Szép dolog, hogy megmentettétek, csak így nem valószínű hogy jó vége lesz.
Nagyon vad, de nem bánt senkit. Ez kicsit ellentmondásos. Nekem úgy jön le, hogy a kutya tele van energiával, mivel nincs vele foglalkozva, tehát persze hogy rohangálni fog szerencsétlen amikor ki van engedve. Rendszeresen sétáltatni kellene és nem lenne ilyen gond, sőt be sem kellene zárni. Azt pedig meg lehet neki tanítani, hogy ne lökjön fel senkit.
Az új kutyát is be fogjátok majd zárni ha nem úgy viselkedik ahogy nektek tetszik? Megjegyzem nevelés és sétáltatás nélkül nem is fog soha rendesen viselkedni, ahogy a meglévő kutyátok példája mutatja. Tudom, nem ez volt a kérdés, csak tényleg nem értem miért kell még egy kutya ha a másikkal sem foglalkoztok.
Értem én,szép dolog,hogy megmentettétek :)
De én igazából "ilyen" helyzetben nem tettem volna.
1. Ha az első se lett rendesen megnevelve,mit vársz a 2.-tól? ("Gyerekek miatt nem lehet kiengedni")
2. Ha nincs keret egy ivartalanításra se, miért vettetek magatokhoz még egy kutyát? Mármint "több kutya,több pénz".
Srácok a kérdésre pls....
LESZ ivartalanitva. Az új kutya szelid,bármit meg csinálhatnak vele a kicsik pedig nagyobb mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!