SOS Beszédelgett az udvarunkba egy (valószínűleg) terhes cica! Mit tegyek?
A kutyám ugatott furcsa vinnyogó hangon, mire kimentem megnézni mi a baj, akkor látom, hogy egy cica ténfereg az udvaron! Behoztam a házba, nagyon hidegnek tűnik és érezni a csontjait, de mellette elég nagy a hasa és a cicijei duzzadtak. Becsomagoltam törölközőbe és betakartam az ágyon, meg adtam neki vizet és a kutyus konzervjéből adtam neki. De nem tudom mit kezdjek vele.
Valaki írna egy "terhesgondozási" alapot cica esetében?
Ezek a pennys kaják elég sz4r minőségűek, de nyilván az éhezésnél jobb. Mivel vemhes, szerintem főzz ezek mellé neki húst rizzsel (a rizs pépesre főjön), hogy, hasznosabb tápanyagok is kerüljenek a szervezetébe!
Mi lesz vele? Megtartod? :) Állatorvoshoz azért nem ártana elvinni, nehogy legyen valami baja!
Uh, oké. Akkor hívok állatorvost, majd ad neki, amit kell, biztosan jobban tudja. Köszi:)
Egy alutálcás kaját adtam neki és nagyon jó az illata, meg 55% hús van benne, meg ásványi anyagok! Én nem tudom, a boltban ez volt, neki meg tetszett. Bár lehet, most minden tetszene neki:) De igazad van, főzök neki hozzá rizst, úgy tartalmasabb:)
Hu, épp most akartam kérdezni, hogy mi a baj, mert kihányta a tápot. Esetleg áztassam be neki, hogy könnyebben megeméssze?
Beszéltem amúgy az állatorvossal, kedden jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!