SOS Beszédelgett az udvarunkba egy (valószínűleg) terhes cica! Mit tegyek?
A kutyám ugatott furcsa vinnyogó hangon, mire kimentem megnézni mi a baj, akkor látom, hogy egy cica ténfereg az udvaron! Behoztam a házba, nagyon hidegnek tűnik és érezni a csontjait, de mellette elég nagy a hasa és a cicijei duzzadtak. Becsomagoltam törölközőbe és betakartam az ágyon, meg adtam neki vizet és a kutyus konzervjéből adtam neki. De nem tudom mit kezdjek vele.
Valaki írna egy "terhesgondozási" alapot cica esetében?
A dobozba annyi alom vagy homok kell, Ne csak a közepére rakj, hanem széltől szélig egyengesd el olyan 4-5 centi magasan. Ha boltba mész, a Cirmi nevű alom nem drága, és ha belepisil, a pisi összeáll benne gombóccá, amit kis lapáttal így ki tudsz emelni. Az alomból naponta ki kell venni a terméket, és a kukába dobni zacsiban...
Aki itt följebb azt írta, nejlonban el kell ásni, az remélem, élve kerül majd a hullazsákba.
Köszönöm!
Keresek valami dobozt, alomnak lavór jó lesz?
Hús meg laktózmentes tej, most egyik sincs itthon! Ha holnap reggel kimegyek venni, addig ellesz a kutyakajával? Vagy mit adjak mást? Párizsi meg olasz van itthon, sima dobozos tej, lecsókolbász, konzervkaják?
Köszi!
És szüléskor mit kell csinálnom?
Heló! Na megjöttem a boltból, ezeket vettem:
2 zacskó 10 literes macskaalom, 10db alutasakos, 10db alutálcás kaja, fél kiló csirkehús, 2 doboz 1 kilós száraz macskakaja
Mindegyik louisa (pennys) márkájú, kivéve ugye a húst.
Így rendben lesz egy darabig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!