A cicám terhes, de kisebb mint az átlag. Így is gondmentesen fog szülni?
A macskám 1 éves és három hónapos, de kisebb termetű az átlagnál, emiatt félek, hogy baja lesz szülés közben.
A pocakja nagy, kb. 3 kiscicát fog világra hozni.
Ma 48 napos terhes és július 12-25 között fog szülni
Éljenek a felelőtlen állattartók!
Ivartalanítással meg lehetett volna előzni.
A cica vemhes és nem terhes.
Lehet baja, mert nemcsak, hogy kicsi, de még baromira fiatal is.
Kérd állatorvos segítségét, most már mindenórásan necces az ivartalanítás, de a kölykök elválasztása után minél hamarabb történjen meg. Kelleni fog a jelenléte az ellés és a kölykök végett is.
Állatorvos vemhesen is ivartalanítja!
Ez a felsős állattartás, ha veszel macskat mi a ló fa*zért nem tudod ivartalanítani???
Lehet baja, akárcsak a kistermetű kutyák esetén. A kismacska benne ugyanis ugyanakkora, mint a nagyobb termetű vemhes macskákban.
Az én macskám is feleakkora, mint az átlag, kb 2,5 kiló. Én azonnal ivartalanítottam, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe. A nőstény macskának egyébként fájdalmas a párzás is, meg a szülés is. Jól kicsesztél vele, amiért hagytad, hogy a kandúrok elkapják.
Vemhesen is lehet ivartalaníttatni, lehet, hogy azzal jobban járna a macskád.
Vagy igen, vagy nem.
Konzultálj állatorvossal.
Egyben beszéld meg az ivartalanítás időpontját is, fialás után kb. 10 hétre, ha jót akarsz a cicádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!