Mennyi idő lehet még a szülésig?
Van egy gyönyörű sziámi cicám aki babákat vár, itt alszik mellettem és már látszik ahogy hullámzanak meg fészkelődnek a bébik benne: 2 hete kezdett el valóban látványos lenni hogy terhes
Szerintem 9-10 nap lehet hátra körülbelül: elég nagyokat rúgnak odabent szóval biztosan nagyok lehetnek
Jelenteni fogok a p*csába minden hozzászólót aki ezt írja: nem az én döntésem hogy elköttetik-e a szüleim vagy sem
Kérdeztem és azt mondják mindig hogy nincs pénz rá
Akkor mi a pic.sának tartotok állatot, ha nincs pénzetek rá??
És mit fogtok csinálni annyi macskával kibas.szátok az utcára?
Az első hozzászóló nem is azt írta, hogy köttessétek el... hanem azt, hogy vidd el orvoshoz, hogy megnézze a macsekot.
De egyébként ha nincs pénz, akkor pont ezek a kicsik kellenek még...
Ha egyre nincs pénz 5-re lesz?
Ha meg nem is ivartalaníttatjátok, legalább vigyáznátok rá, hogy ne csinálják fel.
Bejegyzett, adózó tenyésztőként ezt tudnod kellene. Van egy állatorvosod, akivel kapcsolatban vagy, folyamatosan nézi ultrahangon, hogy mi van odabent.
Ha gáz van, akkor segít levezényelni a szülést. Mondjuk ha netalán bent maradna pár kiscica aki nem tud kijönni és az anyamacska szépen lassan meghal. Vagy segít egy farfekvéses kiscicánál.
Ő segít majd tanácsokkal, ha az anyamacska nem akarja vagy nem tudja szoptatni a kicsiket stb. Vagy esetleg tejláz esetén is segít...
Vagy B terv, a tenyésztő, akitől továbbtenyésztésre vetted a macskát (drágábban) és a mai napig tartja veled a kapcsolatot, az még tud segíteni ebben. Elvégre neki is fontos, hogy a jó génállománya fennmaradjon és tovább legyen örökítve. Pláne, ha fajtagyőztesek a nagyszülők, az sokat dob majd a kiscicák árán, amiket majd szerződéssel tudsz eladni.
Már én vártam a sok "felelős állattartót"...
Én értem, hogy állatorvos kellene megnézze, ivartalanítani kellene stb., én is ezen a véleményen vagyok, de egy kiskorú nem befolyásolhatja a szülei döntését. Egyebként meg mi van, ha talált macskáról van szó? Hagyja ott?
Macskát egyébként sem lehet megkötni, ahhoz azért kissé öntörvényűek. "Benti macska is lehet"...főleg, ha valaki allergiás a családban a macskaszőrre
A kérdésre pedig én is csak azt tudom válaszolni, hogy állatorvos tudja pontosan megmondani
Amennyire lehet, azért vigyázz/vigyázzatok rá, hogy ne legyen több ilyen meglepetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!