Hogyan tudom meg álapitani h a cicámnak menyi ideje van a szülésig?
a cicám vemhes de nem tom mióta vagy mikor kezdődőt el! hogyan tudom meg vizsgálni h menyi ideje van a szüléshez?
mevel ettesem ilyenkor?
szia! a cicák 60-63 napig vemhesek. félidőtájban kezd látszani a pocijukon, viszont a második hónapban napról napra növekednek a kiscicák.
a cicijei is duzzadtak lesznek. a viselkedésén fogod majd látni, keresni fogja a biztonságos helyet a fialáshoz.
ha biztosra akarsz menni, inkább nézesd meg dokival.
üdv-cicás-
ja, lehet ugyan kapni külön vemhes cicáknak való tápot, de szerintem egy jó minőségű felnőtt cicának való konzerv vagy száraztáp is megfelelő.
kaphat a házikosztból is, ha elfogadja.üdv -cicás-
igen, mifelénk is augusztus végén tüzeltek a cicák,valószínű nemsokára meglesznek a kicsik. azért, ha lehet maradj a közelében, mert lehet, hogy segíteni kell
neki. én is vágtam már el köldökzsinórt, mert a 6.kiscica után már nem volt ereje a cicamamának.
remélem minden rendben lesz a cicáddal.
üdv-cicás-
szia!
ilyenkor kiscicáknak való táppal kell etetni, annak magasabba tápanyagtartalma, de ha főzöl neki az is tökéletesen megfelel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!