Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Amióta terhes vagyok a macskám...

Amióta terhes vagyok a macskám beleszerelmesedet az illatomba. Ha haza érek biztos hogy valamelyik pólómon vagy egyéb ruhámon fekszik. Valaki tapasztalta ezt? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ugyanazzal mosunk mint eddig, tehát a terhességen kívűl semmi más nem változott. Viccesnek tartom. Azt már kevésbé, hogy néha el is viszi a ruhám.

2018. okt. 16. 19:13
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt nem említettem, hogy nem szabad az ágyra jönni, de azóta rendszeresen feljárkál, és már amikor meglát dorombol, és jön, hogy oda bújjon, de sose volt az a bújos cica.
2018. okt. 16. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem amúgy is ezt csinálja a kutyám. Szobaba nem jöhet be , de van h nyitva hagyom az ajtót véletlenül olyankor arra jövök haza hogy valamelyik ruham a szobambol kihozta arra fekszik. Ha kiesik a ruha a kezemből meg beviszem arra is rögtön ráfekszik. Ritka de ha beszokik a szombamba,az agyon a pizsamámon fekszik szóval tökmindegy csak valamelyi ruham legyen.
2018. okt. 16. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Megváltozott az illatod, amit ő érez, és tetszik neki.
2018. okt. 16. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
Én nem vagyok terhes, de nekem a cicám mindig a ruhámon fekszik :)
2018. okt. 17. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!