Macska alom nálatok meddig elég?
Nektem meddig elég 5kg macska alom?
Nekünk 1 hétig sem! Ezt baromira sokallom.
Van egy 13 éves örökölt macska mellé egy 4 hónapos (bedobott mentett) és egy 3-4 éves kandúr aki szintén örökölt. Az öreg és a kicsi benti macskák. A kandúr nagyon ritkán marad bent éjjelre. Az öreg rengeteget pisil. Minden alkalommal mint egy felnőtt ember.
A család határozottan kérte ne hosszabbítsam meg az életét gyógyszerekkel. Én meg kértem őket altassák el akkor mert ez csak szenvedés a macskának és nekünk is. 2 hete várom, hogy kihívják az orvost vagy ideadják rá a pénzt.. Nekem jelenleg nincs felesleges 10000 ft arra hogy elaltassam. 3 hete nagyon sokat vérzik az orra.
Az a helyzet hogy mindent én állok nekik mert a tulaj egyrészt külföldön másrészt tojik rá. Most voltak halottak napján itt, ide adott 3 doboz száraztápot meg egy 2 kg zacskósat.. Kemény 7 euro összegben.. Hetente többet költök rájuk 🙄 arról nem is beszélve az öregnek már csak a 4 szemfoga van nem tudja megenni.
Ivartalanított macskának c vitamint kell adni a kövesedés ellen a speckó étrend mellé. Augusztus végén jöttem ide és csak most e hónap elején tudtam meg, hogy mindkettő ivartalanított. Na azóta kapják is a c vitamint. Változás az öregnél persze nincs nem is lesz mert biztos vagyok benne hogy a veséi már oda vannak.
Engem az orrvérzés aggaszt nagyon. Nem ütötte meg magát nem prüszköl csak úgy elered az orra vére. 🤷♀️ Az én állatorvosom ott kezdi hogy 6 e ft a kiszállás + vizsgálat. 😔
" a veséi már oda vannak " Ugye, tudod, hogy ez mit jelent? Ha a vese nem működik, a méreganyagok elárasztják az egész szervezetet. Nos, milyen tünetei lehetnek ennek? Ha volt már csak egy szimpla ételmérgezésed, gondolom, vissza tudsz emlékezni rá, hogy az milyen volt. Na, azt szorozd meg tízzel.. Nem arról van csak szó, hogy a macska öreg, gyenge, hanem valószínűleg rosszul van. Nagyon rosszul.. Ő nem tud mentőt hívni és nem kap semmilyen segítséget.
Komolyan, kifizetem az altatást..
A nincs felesleges pénzem melyik részét nem értetted? Szerinted viccből vagy anyagiasságból írtam?
Ebben a hónapban rengeteg extra kiadásunk akadt. Konkrétan van keddig 2000ft és még jó hogy tele a fagyasztó meg a spájz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!