Ti panel lakásban tartanátok bent macskát?
Tartanék bent, de úgy, hogy a biztonsága legyen az első. Folyamatosan potyognak ki az ablakbol és az erkelybol a macskak az országban, mert a gazda sajnálja a pénzt a macskahálóra.
Szerintem élhet teljes életet megfelelő idejű foglalkozás mellett panelban is.
Börtönben is lehet élni. Kapnak enni, vannak programok. De azért senki se szívesen menne oda.
Macskát nem lehet sétáltatni. Melyik gazdi tudná követni?? Megnézném😊
Láttam lakásban felnőtt, 8 éves koráig ott élő cicát. 8 évesen került családi házba. Annyira élvezte a kertet, hogy szinte megható volt. Pedig egész addigi életét lakásban töltötte.
Bezzeg a nem szabadon tartott haszonállatok már kínzásnak számítanak. De hogy a kis családtagod, szeretted örökre be van zárva, az okés. Fura!
17# szerinted úgy írjuk a sétáltatást, hogy nem próbáltuk?
Hammal és porazzal lehet macskát sétáltatni. Persze nem olyan egyszerű, mint a kutyát, én csakis olyan részen setaltatom, ahol magunk vagyunk, nem ijeszt rá egy autó vagy ember sem. Félősebbek mint a kutyák, de ugyanúgy lehet sétáltatni őket. Rengeteg videó van, nézz utána. Van olyan cica, aki kirándulni is visznek magukkal a gazdák. Természetüktől függ.
Szerintem egyébként a lakás méretétől függ. Egy garzon szerintem kicsi, ha ott kell leélnie az egész életét.
De egy 100m2-es házban már jól elvan szerintem. Kell, hogy legyen tere és el tudjon vonulni akár, ha magányra vágyik.
Meg hogy legyen hely a mozgásra, játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!