Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti panel lakásban tartanátok...

Ti panel lakásban tartanátok bent macskát?

Figyelt kérdés
Panelban lakom és nem tudom hogy meg érné-e macskát tartani a lakásban. Mivel ennek vannak előnyei és hátrányai, pl meg eszi a szoba nővényeket, és mindennel játszik, és mindenre fel mászik stb és érdekelne akik panelban laknak tartanak-e és ha igen hogyan birkóznak meg a macska nevelésével és hogyan élnek úgy hogy az ne hátrány legyen hanem előny.

2019. nov. 3. 17:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%

Tartanék bent, de úgy, hogy a biztonsága legyen az első. Folyamatosan potyognak ki az ablakbol és az erkelybol a macskak az országban, mert a gazda sajnálja a pénzt a macskahálóra.

Szerintem élhet teljes életet megfelelő idejű foglalkozás mellett panelban is.

2019. nov. 3. 18:01
 12/27 anonim válasza:
5%
Én személy szerint sehol nem tartanék macskát. Gyerek koromban majdnem kikarmolta egy a szemem. Ha muszáj választani, akkor kertesben tartanám. Így nem kéne sokszor látnom.
2019. nov. 3. 18:02
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
Raksz macskahálót az ablakokra, illetve a macskát lehet sétáltatlni is :)
2019. nov. 3. 18:19
 14/27 orton válasza:
23%
Az embereknek is biztonságosabb benn. Most akkor menjek holnap dolgozni vagy sem? :D
2019. nov. 3. 18:22
 15/27 anonim ***** válasza:
8%
Csak úgy ha nincs kisgyerek+a lakás legyen nagy.Kutya már nem való panelba.
2019. nov. 3. 18:28
 16/27 A kérdező kommentje:
Nincs gyerek és garzon lakásban lakom.
2019. nov. 3. 18:43
 17/27 anonim ***** válasza:
19%

Börtönben is lehet élni. Kapnak enni, vannak programok. De azért senki se szívesen menne oda.

Macskát nem lehet sétáltatni. Melyik gazdi tudná követni?? Megnézném😊

Láttam lakásban felnőtt, 8 éves koráig ott élő cicát. 8 évesen került családi házba. Annyira élvezte a kertet, hogy szinte megható volt. Pedig egész addigi életét lakásban töltötte.

Bezzeg a nem szabadon tartott haszonállatok már kínzásnak számítanak. De hogy a kis családtagod, szeretted örökre be van zárva, az okés. Fura!

2019. nov. 3. 20:51
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Soha.
2019. nov. 3. 20:53
 19/27 anonim ***** válasza:
75%
#17, aki sétáltatja a macskáját, az pórázzal és hámmal teszi.
2019. nov. 3. 21:37
 20/27 anonim ***** válasza:
75%

17# szerinted úgy írjuk a sétáltatást, hogy nem próbáltuk?

Hammal és porazzal lehet macskát sétáltatni. Persze nem olyan egyszerű, mint a kutyát, én csakis olyan részen setaltatom, ahol magunk vagyunk, nem ijeszt rá egy autó vagy ember sem. Félősebbek mint a kutyák, de ugyanúgy lehet sétáltatni őket. Rengeteg videó van, nézz utána. Van olyan cica, aki kirándulni is visznek magukkal a gazdák. Természetüktől függ.

Szerintem egyébként a lakás méretétől függ. Egy garzon szerintem kicsi, ha ott kell leélnie az egész életét.

De egy 100m2-es házban már jól elvan szerintem. Kell, hogy legyen tere és el tudjon vonulni akár, ha magányra vágyik.

Meg hogy legyen hely a mozgásra, játékra.

2019. nov. 4. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!