Ti is cikinek tartanatok ezt?
Ciki????Ha a kétkezi becsületes munka már nem trendi illetve cikinek számít akkor megérett a vilag a pusztulásra!
Ez nem,hogy nem ciki hanem kimondottan becsülendő!
Szerintem sem ciki, de szerintem totál butaság ilyen nehéz dolgokat cipelni és bele szakadni.
Sógorom gyermekorvos egy nagyvárosban. Soha nem volt autója. Mert ö mindenhova biciklivel megy vagy tömeg közlekedik. DE ha a hozzánk jön karácsonyra akkor bérel egy autót, mert halom ajándékot hoz. Ha csak úgy jön akkor elég neki a vonat.
Ugyan ezt teszi, ha felújjít. Vagy kiszállítattja az adott dolgot vagy bérel egy autót erre az idöre. Az autó bérlés egy napra tényleg nem nagy dolog, és ö azt mondja, hogy simán egy rakat pénzt spórol meg, hogy nincsen autója, így néha bele fér, hogy béreljen egy autót 1-2 napra.
Meg tudom érteni a kérdező aggályait is.
Gyerekként nálunk is ez volt. Apám alkoholistaként összetörte a kocsit, onnantól mindent talicskával meg biciklivel hoztunk. Soha nem szóltak meg, nem néztek le, mégis olyan kellemetlennek éreztem. Főleg mikor nem is csak a közvetlen környezetben volt ez, hanem a város másik végéről is így kellett mindent hozni.
Illetve nálunk elindult egy időben a városból kiköltözés és személy szerint kellemetlennek éreztem, hogy ott vagyunk 3-4-en tolunk egy kocsit koszos ruhában miközben tip-top emberek jönnek mennek mellettünk.
Most 30 évesen a világ legjobb dolgának látom a kocsit. Pont az ilyen dolgok miatt. Egyszerűen könnyebb, kényelmesebb egy sima bevásárlás is.
Viszont felnőttként azt mondom, nem másoknak kell megfelelnünk, hanem magunkban rendbe tenni a dolgokat. Kezdetnek nem kell felállítani a saját fejünkben hamis képeket, elvárásokat, hogy ciki-e az amit csinálunk, elértünk, stb.
Már csak azért is, mert a "külvilág" mindig egyel többet fog elvárni, mint amid éppen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!