Fiúk, ti ezt cikinek tartanátok, vagy nem?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy lány , aki tetszik, valószinűleg te is neki. Te éppen egy bizonyos helyen tartózkodsz, és meglátod a lányt ott járkálni, nézelődni a hely körül. Ha arra gondolnál, hogy téged les,ill. veled akar találkozni, cikinek tartanád és kinevetnéd, vagy pedig örülnél neki?2015. márc. 26. 19:24
1/11 anonim válasza:
Jobb, ha inkább találkozót beszél meg velem, minthogy utánam kémkedjen.
2/11 anonim válasza:
Kiröhögném a töketlensége miatt. Ha akar valamit, szólítson meg. Kinőttünk már a lovagkorból...
3/11 anonim válasza:
Ha tisztázza a helyzetet igen, örülnék.
4/11 anonim válasza:
Én odamennék,és egy hatalmasat rúgnék a p*csájába,és a képébe ordítanám,hogy "az arcodba torta!" XDDDDD
Amúgy miért tartanám cikinek?Ha nekem is tetszik,akkor inkább örülnék neki hogy látom :)
5/11 anonim válasza:
Én ha olyan hely lenne, bele se gondolnék h miattam van ott
7/11 A kérdező kommentje:
Nem is a kimondott kémkedésre gondolok, mert az tényleg gáz, hanem ha pl. a lány meglátja hogy a fiu éppen ott van valahol, és elkezd ott téblábolni a hely körül, hogy ha pl. a fiu kijön, akkor "véletlenül" fussanak össze...de olyan esetre gondolok, amikor a pasinak is tetszik a lány!
2015. márc. 26. 19:36
8/11 anonim válasza:
He???
Gondolkodni manapság luxus???
De ennyire???
Mi az, hogy ciki te agyatlan..
Igen kinevetném, mert ember... Istenem...
Ilyen hülye csajnak jönnék be köszönés után kinevetném.
9/11 opened paradise válasza:
Inkább csak mosolyognék rajta.
10/11 anonim válasza:
Ha ismeritek egymást, és meglátod valahol "véletlenül", akkor odamehetsz hozzá köszönni. Aztán vagy dumáltok vagy nem. De ott sündörögni körülötte, hátha észrevesz és hátha odajön, az bizony ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!