Szerintettek megmarad a cicám, vagy elkell majd altatni?
Leírhattad volna legalább hogy merre laksz, segítettünk volna keresni ügyeletet, vagy kórházat. Én szívesen telefonálgattam volna helyetted, de ha a közelben laksz el is vittelek volna titeket ingyen. Tudom, hogy nagyon drága a taxi, de ilyen esetben meg kell próbálni azt is, csak nem szabad mondani hogy elütötték a cicát akit viszel, mert nem fogják elvállalni, arra hivatkozva, hogy összevérezheti az autót.
A kórházban is meg lehet beszélni hogy részletekbe fizesd ki az összeget.
Mindenre van megoldás, csak cselekedni kell, bár nem hibáztatlak, tudom hogy ilyenkor lefagy az ember agya.
Nagyon szurkolod a cicádnak, ha még él reggel azonnal vidd orvoshoz és kérlek írd majd meg mi történt.
Ügyeletre elvihetted volna, de már mindegy, reggel nyitnak a rendelők, szaladj vele orvoshoz. Ők talán rendbe tudják tenni. Ha nem, akkor elaltatni és ők tudják, mindenképp vidd el orvoshoz azonnal, semmi se legyen most fontosabb.
Házilag megfelelő eszközök és szakértelem nélkül SEMMI érdemlegeset nem tudsz tenni. Ide egy jól felszerelt rendelő és orvosok kellenek. Nem értem hogy nem evidens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!