Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Bevittem egy haldoklo cicát...

Bevittem egy haldoklo cicát az állatorvoshoz s el akarta altatni, ez általános?

Figyelt kérdés
Kobor cica vérzett a nemiszervéből, de nagyon csont és bör volt már az utolsokat rugta lány cica. Gyorsan bevittem rá nézett elszörnyülködve a doki s meg akarta menteni, de mikor mondtam hogy kóbor egyböl kétdezte, hogy akkor el altassuk? Én mondtam hogy ne, és hogy megtartom inkább, akkor megműtötte hozzá teszem ügyesen s már jol is van a cica viszonylag, egyre jobban. Méh gyulladása volt. A kérdés, hogy mennyire jellemző ez, hogy gazdátlanokat inkáb altatnak?

2017. júl. 6. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori. Egy altatás olcsóbb, gyorsabb. Inkább ezt választják ahelyett, hogy egy hosszú örökbefogadási procedúrát elindítsanak, keressensk egy menhelyet ami nincs tele. Szomorú, de ha nem ilyen a megtaláló, mint te inkább ezt teszik.
2017. júl. 6. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Abból a szemszögből is meg kell nézni a dolgokat, hogy egy kóbor állat esetén a chip+oltás költsége felett bevállalja-e valaki az esetleges műtét költségeit? És vajon hány ember tudja vagy akarja ezt kifizetni? Szerintem ezen sok múlik.

A menhelyeknek meg nem futja minden egyes állat megmentésére, és a költségek kifizetésére hiába dolgoznak erejükön felül.

2017. júl. 6. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Köszönöm, hogy megmentetted! :) ♥
2017. júl. 6. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
7%

lány cica!

te is az vagy_?

2017. júl. 6. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért kérdezte, mert nem tudta, ki akarod-e fizetni a műtét, ellátás költségeit, ami nyilván nem kevés pénzt volt.
2017. júl. 6. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!