Vigyem el állatorvoshoz?
Figyelt kérdés
Ma észre vettem, hogy a macskám állán van valami daganatféle.
Ha megnyomom fáj neki.Fiú macska és ivartalanítva van.
Mit csináljak vele?
Mostanában mindig elkóborolt. Talán valami megcsípte?
2017. ápr. 4. 17:22
2/9 anonim válasza:
Mindenképpen vidd el állatorvoshoz!!!!
3/9 anonim válasza:
Ingyulladásra gyanakszom, amit valamilyen allergén anyag válthatott ki. Fém tálból etetsz? De a csípés sem kizárt. Doki mindenképp.
4/9 anonim válasza:
Az állán száján belül? Vagy áll alatt?
5/9 anonim válasza:
Ha nem az innyén van akkor tályog is esélyes, de minden esetet csak doki tud kezelni.
6/9 A kérdező kommentje:
Fém tálból eszik.
2017. ápr. 4. 18:29
7/9 anonim válasza:
Tályogra tippelek, ami kialakulhatott több mindentől. Állatorvos a megoldás: megnyitja, kitisztítja.
8/9 anonim válasza:
A tál is okozhatja, de én ezt műanyagról olvastam. Most nem akarok hülyeséget írni, mert persze nem jut eszembe pontosan, meg hogy hol olvastam, próbálom keresni, ilyesmi lehetőségek vannak, hogy akné, vagy gomba, szóval valami bőrbetegség.
Mindenképpen vidd orvoshoz.
9/9 anonim válasza:
A fém allergén anyag. Üveg, vagy porcelánból etesd, és doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!