Mibe vigyem állatorvoshoz, hogyha nincsen kisállat szállító boxom?
tervben volt,hogy vegyek macskaszállító boxot. de most bejött egy hirtelen betegség, még ma orvoshoz visszük a cicát. nincs rá keret,hogy még a boxot is ma vegyük meg.
ilyen esetben hogy vigyük el? gondoltunk arra,hogy egy nagyobb dobozt kibélelünk,kiszúrjuk,hogy legyen rajta lyuk levegőnek, majd azt leragasztjuk és úgy visszük el a dokihoz.
ez mennyire gáz?
kocsival visszük, kb 5 perc az út.
Esetleg megfogod a kezedben?
Mármint a macskát
Ha műtét vagy valami lesz akkor dobozba tedd szerintem is.
Ha csak kisebb dolog akkor tegyél rá hámot és vidd kézben. Hám nélkül is lehet, csak ott a veszélye hogy megijed és kiugrik a kezedből.
köszi!
nem csak rutin vizsgálatra megyünk, hanem beteg lett.akkor marad a doboz.
ha még van valami ötletetek hogy mibe tudnám tenni, ami van háznál,megköszönöm.
szidom magam rendesen, mert a múltkor akciós volt a fressnapfban a box, de nem vettem meg, mondván még ráér.
Pár napja írtam ki én is egy ilyen kérdést, ugyanez volt a helyzet, ott kaptam egy jó ötletet, ami nekünk megvalósítható is volt: vannak ezek a nagy, lecsukható tetejű fonott kosarak, azt kibéleled, és belerakod a cicát, vagy kicsit felnyitod a tetejét, hogy levegő is legyen.
Erre gondolok:
Ha ilyenetek nincs, akkor nyugi, vészhelyzetben semmi gond a dobozzal, a mi orvosunknál, ahogy néztem, egy kivétellel, senki nem macskahordozóban vitte a cicát.
8# az öt perces utat kocsival értettem. és beteg a cica, nem is emelgetem , nehogy kárt tegyek!
a kosaras és a többi ötletet köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!