Egy éves ivartalanított kandúr cicánkat el kellett altatni olyan súlyos sérülései voltak. Mi történhetett vele?
Szerencsétlen :( Nem volt műthető?
Kutya, esetleg autó.
nagyon sajnálom :-(
egy láb amputáció nem menthette volna meg az életét?
Jajj istenem, nekem is volt egy ilyen sérült macskám. Azt kutya tépte meg elég rendesen, de a tiéd valószínűleg csapdába esett és próbált kiszabadulni belőle azért csavarodott ki a lába.
Az én macskám másfél éves volt akkor és a szomszéd kézben adta át a kerítésen mert mozdulni sem tudott. Körülbelül két hónapon át állandóan mellette voltam, vele aludtam, kézben etettem, kakiltattam szegényt mire jobban lett. Sokat sírt kiszolgáltatottsága miatt de csodálatos módon teljesen rendbejött és nagyon nagyon hálás lett hozzám. A farka kicsit rövidebb lett és megőszült a hegye:-) , valamint a hátsó lábain nem tudta teljesen visszahúzni a körmeit de nem sántított aztán. Ezek után még 14 évig volt velem egészségben és lettek kiscicái is később de sajnos idős lett és most nemrég örökre elaludt a Vendikém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!