Lakásba ivartalanított nőstény vagy ivartalanított kandúr cica a jobb? Melyik a bújósabb? A fiú ivartalanítás után is jelölget?
Figyelt kérdés
Hallottam már olyat hogy a kandúr ivartalanítás után is jelölgetett.. Tapasztalataitok vannak?2017. jún. 5. 12:17
1/7 anonim válasza:
nálunk van a lakásban egy ivartalanított kandúr és egy ivartalanított nőstény. Ugyanolyan bújósak és egyik sem jelölget.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a cica személyiségén múlik,hogy mennyire bújós.Az enyém kb 3évesen kapott rá a jelölgetésre,amikor új házba költöztünk.Előtte nem láttam,hogy csinálta volna most inkább csak a pincébe.
3/7 anonim válasza:
Ivartalanított kandúrom van, viszont ő kinti-benti. Este mindig bent van és még sose jelölt a házba, hogy az udvaron mit csinál azt meg nem tudom... de még ott sem láttam jelölgetni.
Bújósnak pedig bújós :)
4/7 anonim válasza:
Ivartalanított kandúrom van. Még mielőtt ivarérett lett volna kiheréltettük, így megelőzve a jelölgetést. Egyszer sem jelölgetett a lakásban. Viszont mióta ivartalanították kicsit nyugisabb lett :)
5/7 anonim válasza:
Ha még azelőtt ivartalanítod, hogy elkezdjen jelölni, akkor nem fog. Ha (sokkal) utána, akkor "megszokásból" előfordulhat.
Az, hogy mennyire bújós, az adott cicustól függ, nemre vonatkozóan nem lehet általánosítani.
6/7 anonim válasza:
A kandúrok bújósabbak.
A nőstény macska vadabb, mert ez biztosítja, hogy jobb vadász legyen. El kell látnia a kölyköket is. Cserébe viszont sokkal játékosabb. Még a tíz éves öreglány is elszórakoztatja magát bármilyen szösszel, amit a padlón talál.
A fiúk nyugodtabbak. Ha csak lakásban tartod, akkor egy fokkal jobb választás.
7/7 anonim válasza:
Nagymamáméknak kertbe van és nekik még mindig jelölget (ivartalanított kandúr). Meg sok hellyen azt olvasni, hogy jobb ha benre lany macskat veszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!