Daganat miatt el kellett altatni a cicám. Szerinetek jo bucsu volt?
Igen, szép.
Nagyon sajnálom a cicádat! :( Biztosan nehéz lehetett.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
kap egy szivecskét is a cicud❤ (#3voltam)
Részvétem! Tudom, hogy ez milyen borzasztó volt számodra, már én is átéltem. Az én cicám 21 évesen hagyott el. Nagyon sokáig gyászoltam, mostanra így 5 év után már tudok róla mosolyogva beszélni, hihetetlen cica volt. Én elhamvasztattam őt, és mivel fiatal korában kinti benti cica volt, így a hamvak felét szétszórtam a Kriml partjánál, hogy egerésszen, madarásszon kedvére, a hamvak másik felét pedig az urnában az ablakpárkányra tettem, az időskori kedvenc helyére. Lehet butaságnak hangzik ez az egész, vagy gyerekes(én is már 32 vagyok)de nekem sokat segített a gyász alatt, és azt akarom hinni, hogy a kis lelke egy része velem maradt, a másik meg éli a vad életét, mint amit még macsó korában tett.
Biztos te is jó gazdája vtál, és szeretett téged a cicád! Már biztos boldogan ugrándozik a cicamenyországban! :)
🌟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!