Daganat miatt el kellett altatni a cicám. Szerinetek jo bucsu volt?
Jaj, nagyon sajnálom! :( Nekünk tavaly kellett elaltatni a cicánkat, ugyanígy daganat miatt, ő 12 éves volt, egy gyönyörű, hamuszürke perzsakeverék, és 7 éves korom óta velünk volt. Ráadásul a legrosszabb az volt, hogy akkor lett nagyon rosszul, amikor egyedül voltam itthon, így nekem kellett egyedül elvinnem, rettenetesen sírtam, még az orvosunk is megkönnyezte egy kicsit, pedig gondolom nem először altatott el cicát. Van még két másik cicánk is, ők is napokig keresték a társukat. :(
Nagyon szépen elbúcsúztál a cicádtól, látszik rajtad, hogy szeretted, és biztos vagyok benne, hogy nagyon szép élete volt nálad, és helyesen tetted, hogy elaltattad, hiszen így megrövidítetted a szenvedését.
Nagyon sajnálom a cicádat :-( biztos jó gazdija voltál és szép élete volt melletted. Ebben a szörnyű időkben pedig... Ha nincs segítség, ez a segítség. Hogy nem hagytátok szenvedni.
Nekem is volt tüdőrákos sziámi cicám, 16 évesen kellett elaltatni. :-(
Egy pici sziklakert van a sírján és mellette két oldalt rózsa.
Még egy kép zárásnak egy hasonlóan ragaszkodó cicáról:
****************...
Csillagok közt hullik a könnyem a tavaly elvesztett 13 éves cicám emlékére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!