Zsukec47 kérdése:
Tegnap operált házi-macskánknak - emlő daganat - adhatunk-e Béres cseppet? Javítja-e az állapotát?
Figyelt kérdés
Az orvos szerint áttétes. De a cica eszik, iszik. Játszani soha sem nagyon játszott. Velünk van 1 hetes korától, amikor a kertünkben megtaláltuk majdnem vakon a kötőhártya gyulladástól. Befogadtuk, felneveltük, nagyon szeretjük. Most 11 éves, soha nem ellett. Nincs ivartalanítva, fogamzásgátlót kapott 3 havonta.2016. jan. 20. 21:15
1/5 anonim válasza:
Állatnak nem adunk humán gyógyszert, főleg ha nincs rosszul, ahogy írtad is.
2/5 anonim válasza:
Béres Minerával nem rontasz a helyzetén.
3/5 anonim válasza:
Adhatsz ember Bérest nyugodtan, de a dokitól azért kérdezz rá az adagolásra. Segíteni nem fog sokat, étvágyat viszont csinál. Ivartalanítani kellett volna és nem hormonokkal bombázni a szervezetét.
4/5 Maxitabi válasza:
Van macskának való béres-csepp... És ártani biztos nem árt.. én is adtam neki anno.
5/5 anonim válasza:
Úgy tudom, a kutya/macska Béres sokkal drágább az emberinél, ezért javasolták nekem mindig a rendes Bérest (doki is, kutyasulisok is). Az adagolást megkérdezném a dokitól. Én a kutyámnak az emberi Bérest adom amúgy kúra szerűen és ha kicsit karcsúbb a kelleténél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!