Szerintetek ez normális? Vagy tényleg pszichikai eset vagyok?
Elég szomorú, hogy senkibe se szorult itt empátia. (tisztelet a kivételnek) Mi lenne ezen beteges? Ti sosem szerettetek igazán senkit? Attól, hogy nem az ő lova volt még lehetett vele kapcsolata.. sőt.. egy iskolalóhoz sokkal mélyebben lehet kötődni, mint ha elmész egy ménesbe és ráböksz egyre hogy az lesz a lovam. Az iskolalóval időt töltesz és közelkerül hozzád, és azért akarod megvenni mert megismerted milyen. Én is iskolalovat vettem, mert beleszerettem.. és az előtt is szerettem meg megtettem érte mindent, hogy aláírtam a papírt. A szeretet nem egy adásvételin múlik.
Nyugi nem beteges ez, csak elvesztetted egy szeretted, de reméljük jó helye lesz azért :) :/ Sajnálom nagyon, kitartást!
Mindenkinek üzenem, hogy de, egy iskolaló is kötődhet bárkihez! Nekem sincs lovam, max 5en lovagoljuk rendszeresen a kedvencemet. A többiek..kb kéthavonta.
Imádom azt a lovat és nem lennék képes elszakadni tőle.
Sajnos a gazdája megteheti. Szerintem próbálj meg túllépni rajta. Igaz, nem könnyű. De ha a többi lovat is szereted, egy idővel boldogan fogsz visszagondolni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!