Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek ez normális? Vagy...

Szerintetek ez normális? Vagy tényleg pszichikai eset vagyok?

Figyelt kérdés
Volt egy lovasiskola ahova jártam. Ott nagyon nagyon megszeretttem az egyik lovat. Ezt tudta az oktatóm, de mégis képes volt őt eladni anélkül hogy nekem szólt volna. A hölgy akinek eladta nem engedi hogy a közelébe menjek ( hogy miért fogalmam sincs) és hogyha így elszakítják őt tőlem nem élem túl. Az oktatóm látta rajtam azt fájdalmat,ahogy a földön ülve sírok és rezketek. Erre azt mondta hogy betegesen szeretem azt a lovat,nem normális. És hogy keressek fel egy pszichológust. Az anyukám is próbált beszélni a nővel, hogy legalább néha láthassam,de nem engedi. Miért kell ennyire gonosznak lenni,miért nem láthatom? Ő az én szerelmem,és nem tudom meddig bírom nélküle. Véleményem szerint nem vagyok " pszichikai eset " azért mert azt a lovat imádom...

2017. márc. 22. 14:52
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok. Mindennap jártam a ló után, közel volt a lovarda. Biciklivel mentem.
2017. márc. 23. 14:17
 22/26 anonim ***** válasza:
Akkor most told át a biciklit máshova :D Amíg nincs saját lovad addig lesz egy pár ló az életedben .
2017. márc. 23. 19:29
 23/26 anonim ***** válasza:
19%

Elég szomorú, hogy senkibe se szorult itt empátia. (tisztelet a kivételnek) Mi lenne ezen beteges? Ti sosem szerettetek igazán senkit? Attól, hogy nem az ő lova volt még lehetett vele kapcsolata.. sőt.. egy iskolalóhoz sokkal mélyebben lehet kötődni, mint ha elmész egy ménesbe és ráböksz egyre hogy az lesz a lovam. Az iskolalóval időt töltesz és közelkerül hozzád, és azért akarod megvenni mert megismerted milyen. Én is iskolalovat vettem, mert beleszerettem.. és az előtt is szerettem meg megtettem érte mindent, hogy aláírtam a papírt. A szeretet nem egy adásvételin múlik.

Nyugi nem beteges ez, csak elvesztetted egy szeretted, de reméljük jó helye lesz azért :) :/ Sajnálom nagyon, kitartást!

2017. márc. 26. 00:28
 24/26 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Köszönöm szépen, ha felnőtt lennék nem hagytam volna hogy elszakítsák,de sajnos mindenki kis gyerekként tekint rám
2017. márc. 27. 20:23
 25/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom. :/ de még bármit hozhat a sors. kívánom a legjobbakat!:) (utolsó voltam)
2017. márc. 27. 23:01
 26/26 anonim ***** válasza:

Mindenkinek üzenem, hogy de, egy iskolaló is kötődhet bárkihez! Nekem sincs lovam, max 5en lovagoljuk rendszeresen a kedvencemet. A többiek..kb kéthavonta.

Imádom azt a lovat és nem lennék képes elszakadni tőle.

Sajnos a gazdája megteheti. Szerintem próbálj meg túllépni rajta. Igaz, nem könnyű. De ha a többi lovat is szereted, egy idővel boldogan fogsz visszagondolni rá.

2017. ápr. 4. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!