Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is ilyen a barátotok? Ez a normális? Vagy ez ilyen kivételes eset?
Figyelt kérdés
Volt már kapcsolatom,de ilyet még nem tapasztaltam,mint amit most. A régi barátom akivel 4 évig voltam együtt soha nem vette észre,hogy nincs orgazmusom,meg úgy semmit nem vett észre rajtam.Pedig tényelg szerettük egymást és rengeteg időt töltöttünk együtt.A mostani baártom akivel úgy jöttem össze,hogy előtte évekig csak baártok voltuk szinte olvas a gondolataimban.Ráadásul nem is olyan szerelmes még belém.Hihetetlen amire gondolok azt rögtön kimondja,hogy szerinte ezt érzem ezt gondolom.A szex közben pedig szintén tud mindent magától meg sem kell szólalnom. Azt nem tudom,hogy ez a normális,hogy mindenkivel ilyen a barájta és csak az én exem volt egy különös eset vagy pedig ez maga a csoda,hogy ilyen a mostani barátom? Vagy miért van ez?2017. jan. 8. 12:18
1/3 anonim válasza:
Történ velem is hasonló.
Az exemmel majdnem 5 évig voltunk együtt. Volt amikor fel se tűnt neki, hogy nem volt orgazmuson. Szerettük egymást, törődtünk egymással stb, de bizony nem egyszer fel se tűnt neki...
Most van egy srác az életemben akivel több van köztünk, mint barátság, de kapcsolatban még nem vagyunk. Nem olyan rég ismerjük egymást, de már az első alkalomnál látta mi az amit hiányolok stb.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom mennyire gyakori, de túl ritka nem lehet, mert az én barátom is ilyen, mint a te jelenlegid, hogy tudja.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom az exem volt egy igazi bunkó :D gondolom szándékosan nem foglalkozott vele mégis talál magának a mai napig nőt :Dd
2017. jan. 8. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!