Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ilyet csinált a párom?
Figyelt kérdés
Egy hétvégét együtt voltunk párommal, az egyik barátjával és annak a nőjével egy wellness szállodában. Sokat lógtunk együtt. Jól éreztük magunkat. Haza jöttünk, elkedtem nézegetni párom mobiljában az ott készült képeket. És a fele a barátja csajáról készült ahogyan miniszoknyában pucsit, és az ágyon hempereg. Szexi arcokat vágva. Megkérdeztem mi ez az egész? Azt válaszolta kissé bepiáltak és hülyéskedtek. Meg hogy ezek csak kélek más is csinàl ilyet ne bosszankodjak.2017. jan. 5. 09:08
1/14 anonim válasza:
Nem, ez nagyon nem normális. Miért nem rólad csinálta ezt? És miért voltak kettesben az ágy körül?
3/14 anonim válasza:
Kérdezd meg a pasid barátját szerinte is normális-e,hogy a csaja másnak pucsít!
5/14 anonim válasza:
Nem, de te sem vagy az, ha nem dobtad ki. Ez nálam a már egyáltalán nem fér bele - kategoria, bár a párom alapbol nem alázna meg ennyire, mert szeret.
6/14 anonim válasza:
nem,az ilyen pasi megcsal tutira.
7/14 anonim válasza:
"kissé bepiáltak"
Hát ugye, embert barátjáról... ;)
8/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem az.
Mondjuk a csaj párját megkérdezhetnéd, hogy szerinte normális-e, hogy más pasi fényképezgeti a miniszoknyás valagát.
9/14 anonim válasza:
Hát én is kiakadnék rendesen.
De ti(a csaj barátja) hol voltatok ekkor?
És én is rákérdeznék a csaj barátjánál hogy ő látta-e ezeket.
10/14 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt. Nem szívesen dobnám el ezt a pár évet. Nem tudom mit mondjak a csaj barátjának. Mindig együtt voltunk. Kivéve mikor megérkeztünk. Amíg kipakoltam varnom is kellett egy kicsit. Illetve egyik este én korábban lefeküdtem. Rólam sose készített ilyen képeket.
2017. jan. 5. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!