Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy ilyet csinált a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ilyet csinált a párom?

Figyelt kérdés
Egy hétvégét együtt voltunk párommal, az egyik barátjával és annak a nőjével egy wellness szállodában. Sokat lógtunk együtt. Jól éreztük magunkat. Haza jöttünk, elkedtem nézegetni párom mobiljában az ott készült képeket. És a fele a barátja csajáról készült ahogyan miniszoknyában pucsit, és az ágyon hempereg. Szexi arcokat vágva. Megkérdeztem mi ez az egész? Azt válaszolta kissé bepiáltak és hülyéskedtek. Meg hogy ezek csak kélek más is csinàl ilyet ne bosszankodjak.
2017. jan. 5. 09:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi a fenét csináltak kettesben az ágy körül?
2017. jan. 5. 11:35
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem ezt a három évet dobnád el, hanem a megalázottságot, meg azt, hogy egy olyan emberre pazarold az éveid, aki nem szeret téged. Mert nyilvánvalóan nem szeret, csak egy csajt akar maga mellé.
2017. jan. 5. 11:37
 13/14 anonim ***** válasza:
42%
Hat persze, csak kepek :D Ami elotte vagy utana volt azt mar gondolom nem fotozta le.
2017. jan. 5. 12:09
 14/14 anonim ***** válasza:
59%

Ha "nem akarod eldobni ezt a pár évet", akkor ne vinnyogjál! Tűrjed! Te választottad!

Szerintem partyba vágták a pasid barátjának a nőjét,csak ugye azt már nem fotózgatták! Legközelebb majd nem mész el korán aludni...

2017. jan. 5. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!