Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy egy olyan üzenetre "várok", amiről tudom, hogy úgysem érkezik meg!?
túl sokszor vártam ilyen üzenetre az életemben.
aztán rájöttem, hogy nem pazarolhatom az energiáim arra, hogy olyasmit várok ami sosem fog megjönni. nem változott semmi más, csak én, elengedtem az ilyen dolgokat, és ettől önmagában boldogabb lettem :)
nem.
mert mástól vársz egy döntést,nem pedig te döntesz,nem te irányítasz,nem te választasz.
a kontroll átadás meg az eddigi történelemben még soha nem vezetett sikerhez.
És ő is tudja, hogy lépnie kellene?
Gondolom tetszik, várod hogy lépjen, ő meg nem teszi.
Én sokkal magabiztosabban jelzek/lépek, ha érzem hogy pozitív visszajelzés fog érni. Konkrétabban jelét adja, hogy szívesen venné a közeledésemet.
Ha meg teljesen biztos, hogy feleslegesen vársz, attól még nem abnormális. Az ember szokott reménykedni dolgokban, csak egy idő után tudni kell feldolgozni és átlépni rajta.
Én úgy fogalmaznék, hogy SEMMIKÉPPEN NEM EGÉSZSÉGES.
(Legalábbis hosszútávon egészen biztosan nem.) Esetleg valami más, ami lekötné a figyelmedet/idődet/energiádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!