Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog ez szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ez szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem nem teljesen normális, ahogy ez a pasi viselkedik. Egy időben ismerkedtünk, de nem jutottunk sokra, tisztességesen közöltem is vele, hogy maximum barátságot tudok elképzelni köztünk. Ő nem kért belőle, megsértődött. Hagytuk egymást. Kiemelném, hogy nem voltam vele bunkó és csók sem történt, nem hitegettem.

Aztán pár hónap múlva jelentkezett valami hülye ürüggyel, úgy tett, mintha meggondolta volna magát és elfogadná, hogy csak barátok lehetünk, de aztán újra bepróbálkozott. Én elutasítottam ismét. És ez ment egy ideig. Pár havonta felbukkant, hátha meggondoltam magam. A végére már gorombább stílusra váltottam, ekkor békén hagyott.

Még nyáron láttam errefelé sétálni, de nem ismert fel, meg a barátnőjével volt. Nekem csak ismerős volt az arca, akkor kerestem rá az egyik közösségi oldalon, hogy tényleg ő volt-e. És elég nagy valószínűséggel igen, mert akkoriban töltött fel képet a lánnyal, akinek a vonásai eléggé hasonlítanak az enyéimre. Ez csak egy észrevétel volt részemről, lehet hogy az ilyen típusú nők az esetei. De nagyon hasonlítunk a lánnyal. Viszont, mikor megláttam, hogy abban a városban is készítettek képet, ahol lakom, az azért megdöbbentett. Tudom, hogy nem szívesen jön erre a pasi, természetesen nem miattam, hanem rossz élményei voltak itt korábban. Amire valószínűleg én is rátehettem egy lapáttal, mégis erre járkál valamiért. Amikor ismerkedtünk, mondta, hogy ide nem szívesen jön, ha nem muszáj.

Csak véletlen, vagy tényleg fura?

2016. dec. 24. 03:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet ott lakik a csaj, vagy a rokona vagy a csaj rokonai :D

Igazi iron lady vagy akkor?

2016. dec. 24. 03:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az ,hogy a csajjal ott járnak a városodban egy random utcán? Ebbe semmi különleges nincsen, lehet, hogy ott lakik a lány,az meg hogy hasonlít rád, nem nagy ügy, valószínűleg az ilyen kinézetű lányok az esetei. Nyugi, nem csak körülötted forog a világ. Különben is, minek foglalkozol vele, ha egyszer (vagyis többször)elküldted(?). Túllépett rajtad és kész, ilyen egyszerű.
2016. dec. 24. 07:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Remélem is, hogy ilyen egyszerű. Én örülök a boldogságának, legalább leszállt rólam. :D Minek foglalkozom vele? Ő eleget foglalkozott velem akaratom ellenére ahhoz, hogy furán nézzek, ha felbukkan.
2016. dec. 24. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!