Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító dolog ez?
Facebookon mint tudjuk vannak olyan oldalak, ahol a nőket.. hát nemsok ruha takarja.. legyen ez egy autós oldal, ahol pózolnak a nők, vagy simán egy cikk, ahol lengén öltözött hölgyek vannak.
Olvasva ezek alatt a kommentárokat... házas, vagy kapcsolatban élő férfiaktól.. megmondom őszintén nem lennék az ilyen férfiak se felesége, se párja...
Néhányuk olyan hozzászólásokat ír, hogy ha a párja látná a nyálcsorgatást, nem hiszem, hogy tolerálná..
Hozzáteszem, tudom, hogy a férfiakat megnézik a szép, dekoratív nőket. Nem is ezzel van a gond, csupán ha valakinek van párja, aki esetleg láthatja is ezeket a megnyilvánulásokat, nem biztos hogy jól esne nekik..
Miért nem tudják ezeket magukba tartani és miért kell odaírni minden áron, hogy hogy megd*gná meg miért nem vetkőzik lejjebb, vagy épp hogy elvinné egy menetre stb?
Miközben mindenki tudja, hogy ezek a nők a képeken csak álom a férfiaknak..
??
Szerintem is undorító. De aki őket választotta, annak ez kellett. Nem tudom sajnálni azokat a nőket, akik hajlandóak ilyen férfiakkal összejönni.
A másik oldalról pedig, ugyanígy vannak női oldalak. Sőt, nők részéről meg hasonlóan undorítóak az oravec coelho szintű oldalak, amiken kőkemény férfigyűlöletet nyomnak.
Semmi álszenteskedés..
Nő létemre én is megnézem a férfiakat, akár lengén öltöztek, és akár van párom, akár nincs...
Azt is tudom, hogy a párom is megnézi a nőket, de tisztel annyira, hogy a gondolatait megtartja magának, mert nem aláz meg ilyen módon.
Szerintem ez lenne a normális..
#1...... a válaszodból ítélve te pont olyan ember vagy, mint akikről a kérdés szól.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!