Hogy gyògyitsam ki?
Sziasztok
Múlt hét vasárnap patkolták a lovamat mind a 4 lábára
Sajnos a kovácsunk a bal első lábát megnyilalta nem jött ki a szög oldalt hanem befelé ment ezután a szöveg eltávolitotta kihuzta rendesen csak az a baj hogy nem tudtuk lefertőtleniteni mert pont elfogyott itthon a lovam fertotlenitője amit hetfőn már vettem
de sajnos a patkolás időpontjába nem tudtam a nyilaláskor lefertőtleniteni.
Nos kedden észrevettem hogy fura mòdon arra a lábara furcsán lép olyan òvatosabban lépett a bal elsőre amit megnyilaltak
ma reggelre már látni hogy valami gond van azzal a lábával látszòlag tényleg érzékeny neki
Biztos vagyok benne hogy attol a szögtöl van hisz rá egy napra jott ez a kicsi sántaság
Az a kérdésem hogy mit tegyek egyértelműen nem lovagolok rajta pedig mára terveztem
Kap egy kis pihenőt
De az lenne a kérdésem hogy ilyenkor ezt a nyilalást hogy lehet gyògyitani? Vegyem le arròl a lábròl a patkòt? Fertőtlenitsem neki minden nap?
Segitsetek hogy gyògyithatnám meg
Köszönöm előre is :(
Nagyon szépen köszönöm!
A patkòt levegyem mindenképp?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!