Hogy abrakoltok?
Attól függ milyen a kondija és milyen munkát végez.
nálunk napi 3×2 fándli + széna. Ez a ló átlag hobbimunkát csinál .
Koszonom
Jo kondiban van a lo es heti 3x lovaglom van mikor 4 szer de te is zabot adsz neku vagy mast is?
Hogy ez így jó-e, azt te látod, érzed a lovon. Fotóról lehetne többet mondani, látatlanban nem.
Én kétszer két fánglit adok, árpa+zab roppantva, + egy csésze lucernapellet áztatve és egy deci olaj. Ad libitum széna mellé, napi munkában lévő lónak.
Koszonom a valaszt :)
Itt a kep rola:
Meg egy kerdesem lenne
Ugye telen reggel este kapott masfel fangli zabot es masfel fangli korpat es arpat
idovel a reggelit elvettem tole vagyis csak masfel fangli zabot kapott de estere maradt a zab es a korpa
mosth mar tud legelni ugy gondoltam eleg neki reggelre es estere a masfel fangli zab igy most ugy kapja ha dolgozik akkor tobb zabot kap ezt azert csinlatam mert mondtak ismeroseik h eleg neki a zold es ennyi abrak eleg neki plusz meg van elotte szena ha azt szeretne enni es majd telen megint kapja a zab melle a korpat es az arpat ez igy jo lenne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!