Egy-két pofon jól jönne neki? (Lépjek fel agresszívabban)
Van egy herélt lovam aki elég szemtelen szokott lenni pedig soha nem kap nasit. Múltkor szokása szerint elkezdett harapdálni amikor kikötöttem és pucoltam és mivel már a pálcát készen létbe állítottam ezért kapott egyet vele de ez neki nem volt elég hanem válaszul még rám is rugott egyet de szerencsére nem talált el...nemtudtam mit csináljak hirtelen mert ilyen durván még csak most kezdte el ezt csinálni...pedig egy normális szőrkefével simogattam a vállát
Mostanában már mindig ezt csinálja (megharap majd kap érte aztán rámrug) akkor megint kapott egyet de megintcsak rámrugott és így tovább én meg inkább hagytam az egészet mert nem akartam hogy még a végén el is találjon...
Szerintetek legközelebb mit csináljak vele?
Én azt gondolom, de javíts ki, ha tévedek, hogy te egy fiatal lány vagy, nem hiszem, hogy akkora kárt tudsz benne tenni. Csak nézd meg, hogy gyepálják egymást a legelőn játék címszóval. Azt sem hiszem, hogy lapáttal esnél neki. Akkor csináld azt, hogy amikor rádrúg és érzed, hogy rosszindulatból benevel, akkor az öklöd oldalával megütöd, kábé ott ahova a csizmád esik, vagy kicsit lejjebb. Igenis érezze a törődést.
Egy pofont meg sem fog érezni. Csattan, hang, tán az segít, de a fejét amúgy sem nagyon kéne ütni, ha rádrúg. A harapásért mondjuk orrba gyűrném. Vagy mondom, kösd el és lépjen hátra, sokat.
Én azért nem pártolom a pofont, mert tökre be tudnak stresszelni tőle, rángatja a fejét és úgy néz ki, mintha tényleg agyonvernéd naponta kétszer.
Még annyit tehetsz, hogy párosítasz. Kap egy olyat, hogy megérezze, de ha látod, hogy készül egy hangos, határozott NEM felszólítással jelzed, hogy nem szabad és meg fogod torolni.
Koszonom a valszokat!
Akkor igy fogom csinalni legkozelebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!