Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Javára válik a kutyának ha...

Javára válik a kutyának ha nem engedelmeskedésre kap néha-néha egy maflást?

Figyelt kérdés

Hogy megtudja ki a góré!

Amikor mindig tiltom hogy felugorjon az ágyra, és mindig leráncigálom onnan, és megint oda megy, és látom hogy ugrana fel, és mondom neki, hogy ne merje, és néz rám, majd az ágyra, majd megint rám, és felugrik, akkor kap egy taslit!

Ugye ettől nem lesz semmi baja?

Láttam már két német juhász úgy összeverekedni egy csonton, hogy azt hittem megölik egymást, aztán semmi baja nem lett egyiknek sem!

Tudja ki a főnök legalább!

2015. jan. 1. 16:54
 1/7 KGabi0000 ***** válasza:
73%
Ez nem baj és ne is árt.Néha kaphat egy kis pofont,legalább többször nem csinálja,főleg mivel Te többször mondtad neki,hogy nem szabad,ezt meg kell értenie egy nemből is,ha nem,akkor mehet a tasli.
2015. jan. 1. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Sokan nem szeretik a tettlegességet, de én is alkalmazom néha. Nem verni kell, de nyakon vágom párszor az enyémet is. Ugyancsak ágyra ugrálós kutya, 20 kilós meg hiába nem kicsi ne jöjjön nekem ide. Kapott már vagy 3x nagyobbat de tudta is miért kapta, mert sunyított lefelé. A legmérgesebb akkor voltam amikor egy drága ágymatracot 2x2 centis darabokra rágott még anno. Na akkor kicsit többet kapott de azóta eszébe sincs a matrac rágás. Már ha rámutatok a matracra már sunyít, tudja hogy bűne volt.
2015. jan. 1. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
A tarkójánál megragadod a grabancát (akárcsak az anyakutya teszi a kiskutyákkal), letessékeled és rászólsz, hogy NEM! Ezt csináld. Ha néz, akkor szólj rá, hogy NEM! és meg fogja érteni verés nélkül is.
2015. jan. 1. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Aztán miért várod meg, hogy meg is tegye azt az ugrást? Ha csak most tanítod neki, hogy nem szabad, akkor ne várd meg, hogy megcsinálja, vagy nem, hanem előzd is meg, hogy ugorjon. A nem szabad után akadályozd is meg, hogy felugorjon.
2015. jan. 1. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem. Nem ettől fogja megtanulni azt, hogy ki a "góré". Nem szabad hagyni, hogy felmenjen. Rászólni erélyesen, határozottan, hogy nem szabad, ha pedig megteszi, akkor ugyanilyen határozottan leparancsolni, a helyére küldeni. Ha kell, akkor sokszor egymás után.
2015. jan. 1. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekünk a 2 kutya ugrott tegnap az ágyra és ott hemperegtek, verekedtek, játszottak. Rájuk szóltam, aztán lelöktem mindkettőt, de fél perc mulva megint fent voltak és tovább tépték egymás fülét. Másodikra akkorát löktem rajtuk, hogy az egyik kutya háttal érkezett a földre. Utána már nem jöttek vissza az ágyra, a földön játszottak tovább.

De éjjel amikor nem látom, az egyik kutya mindig felmegy az ágyra, és felvisz dolgokat, ott szoktam megtalálni a csontját, vagy volt amikor a cipőmet vitte fel. Persze ez csak egy kanapé, ami le van takarva, hogyha oda koszol a kutya, akkor a takarót ki tudom mosni.

Arra az ágyra, amiben alszunk nem jön fel, mert az másik szobában van és oda nem engedem be.

2015. jan. 1. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Amellett h tiltod, azt is meg kéne neki mutatni/tanítani, h mit vársz el, mi a helyes. Csak tiltani hiba.
2015. jan. 2. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!