Egy-két pofon jól jönne neki? (Lépjek fel agresszívabban)
Van egy herélt lovam aki elég szemtelen szokott lenni pedig soha nem kap nasit. Múltkor szokása szerint elkezdett harapdálni amikor kikötöttem és pucoltam és mivel már a pálcát készen létbe állítottam ezért kapott egyet vele de ez neki nem volt elég hanem válaszul még rám is rugott egyet de szerencsére nem talált el...nemtudtam mit csináljak hirtelen mert ilyen durván még csak most kezdte el ezt csinálni...pedig egy normális szőrkefével simogattam a vállát
Mostanában már mindig ezt csinálja (megharap majd kap érte aztán rámrug) akkor megint kapott egyet de megintcsak rámrugott és így tovább én meg inkább hagytam az egészet mert nem akartam hogy még a végén el is találjon...
Szerintetek legközelebb mit csináljak vele?
Kiszonom em is az utolso ketto kommentelovel ertek egyet mert alapbol szemtelen szoval nem a munkaval van baja hanem egyszeruen dominans es a lovaszok is szoktak mondani hogy amikor a szenat viszik be neki oda-oda kapogat nekik is
Es hogy erted hogy rugjak ala?
Rugjam labbal hassal?
Akkor nem fog felni tolem?
Ha palcaval es kezzel nem buntethetem akkor mivel csinaljam mert ugye ha labbal buntetem az is en vagyok szoval akkor is tolem fog felni...
Ok rendben ertem
Koszi
Igen a megfelelo "hanghatas" is menni fog hozza mert ilyenkor azert nehezen tudok nem duhos lenni ra...
Köszönöm. Primitív vagyok, de nem is lesz olyan hülyegyerekem, mint te. Biztos könyörögsz a lónak is. Jaj, ne rúgj fel ugyibungyi, fáj a maminak, enyje, enyje.
Én is kaptam maflást az anyàmtól, nem is beszéltem úgy vele, mint a kutyàval. Nagyon pacifista vagy, tuti zseniàlis a megoldóképességed, mindenben tökéletes vagy.
Büszke vagyok, köszönöm a bíztatást, nem fogom màshogy csinálni, percig se aggódj ;)
Megnézném a fejed, amikor teszem azt, a tini lànyodnak eltörik pàr bordàja mert ugyibungyi jól felrúgta.
"Én is kaptam maflást az anyàmtól, nem is beszéltem úgy vele, mint a kutyàval."
Na azt adod vissza, amit kaptál.
Mi nem kaptunk maflást, és érdekes módon mi nem beszéltünk sem anyuval, sem senkivel úgy, mint egy "kutyával". Megjegyzem, a kutyával sem.
Nevelni kell, nem fenyíteni... De ha te így nőttél fel, akkor nem érted. :(
"Mi nem kaptunk maflást, és érdekes módon mi nem beszéltünk sem anyuval, sem senkivel úgy, mint egy "kutyával". Megjegyzem, a kutyával sem."
Nem is volt mág lovatok sosem, de még komolyabb kutyátok sem max valami palotapincsi.
#18: Lovunk valóban nem volt Pesten :) Kutya mindig volt, de nem mini eb. És nem volt velük gond.
A gyerek nem állat, más a fizikai és lelki ingerküszöbe.
Könnyű nálam jobban érteni a lovakhoz, nekem csak az nem tetszett, hogy párhuzamba állítottad a lónevelést azzal, hogy téged gyermekkorodban bántottak. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!