Hogyan vehetném rá a szüleimet egy saját lóra?
"Bár szerintem előbb fogod megérteni őket, mint hogy az a pénz összejöjjön."
ez annyira jó...de fogadjunk,hogy nem érti:)
"16 éves vagyok emberek.Nem gyerek"
:D:D:D:D:D
a 20.000-es rideg eleve elég trének hangzik, gondolom nem sok abrak és kényelem van benne, nyáron még jó is lehet, de télen...?
na mindegy is. az a baj, hogy ha összeadod azt a pénzt, amit a szüleid a lóra költenének, amíg önállósodsz és át tudod venni egyedül minden költségét (tehát magadat és a lovat is el tudod tartani) - az mondjuk 5 év. ha ezt a pénzt, alsó hangon számoljunk havi 40.000-el, ebben benne van az oltás, felszerelés cseréje, patkolás, stb, szóval ha a ló árát, 500.000 + 5 évig a havi 40.000-et összeadjuk, az több, mint 2 és fél millió forint, lehet, hogy ezt a szüleid ugyanúgy rád szeretnék költeni, csak másra, pl támogatni belőle a külföldi tanulmányaid, lakást bérelni, ha másik városba mennél egyetemre, autót venni neked, vagy egy kis lakás kezdő tőkéjének szánják. lehet, hogy volna havi 40-50 ezrük rád, de lehet, hogy azt inkább félreteszik, hogy könnyebben elindulhass majd az életbe, aztán ha már felnőtt leszel vehetsz magadnak lovat.
Szerintem ezt a kérdést azért írtad ki hogy dicsekedj. :DDDD
16 évesen úgy beszélsz, mint egy érett ember, és úgy beszélsz a szüleid pénzéről mintha a saját megkeresett pénzed lenne :DD
Szállj le a földre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!