Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Melyik fajtát válasszam?...

Equstrieanlove kérdése:

Melyik fajtát válasszam? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az iskolába kell előadást csinálni egy általunk választott témáról, és akinek jól sikerült az elindulhat egy versenyen (mezőgazdasággal és állatokkal kapcsolatos). Arra lennék kíváncsi , hogy melyik lófajtáról célszerű csinálni? Én a Welsh pónira vagy a Knabstrupper lóra gondoltam ( mindkét fajtához van anyagom) . Melyikről célszerű?

2014. nov. 28. 18:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy melyik érdekesebb, csak az, hogy te hogyan tudod előadni. Ha jól tudod előadni, akkor a legunalmasabb téma is érdekes, ha meg nem, akkor tök8, milyen anyagod van hozzá.
2014. nov. 29. 21:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Appalosa szerintem elég érdekes egy ló-nélküli embernek a fura színváltozataival, bár attól is függ kiknek szól az előadás és milyen szempontból. a Knabstrupper sztem is érdekesebb amúgy :)
2014. nov. 29. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!