Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik fajtát válasszam?

Adryenn13 kérdése:

Melyik fajtát válasszam?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem szeretnék egy kisméretű kutyust. Nem lenne baj ha nyírni kell. Tudnátok valamit ajánlani?

Én a Yorkshire terrieren vagy a Francia Bulldogon gondolkodtam.

Azt tudni kell hogy én nagyon szeretek kirándulini, főleg nyáron vizpartokra és a kutyus is vinném magammal.

2014. jan. 4. 14:51
 1/7 Firestorm ***** válasza:

Akkor inkább a yorki.

A legtöbb francia bulldog nyugis,nem túl pörgős kutyus.

A yorki pedig terrier,ami imádja a mozgást az aktív életet.

2014. jan. 4. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már unjátok ezt a témát, de menhely.

Ha ilyen bizonytalan vagy, első körben érdemes ott körbenézni. Sok kistestű kutyus van, 1-2 évesek is, akik már biztosan nem fognak negyobbra nőni, de mégis még szinte előtte van az egész élet.

2014. jan. 4. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Ráadásul ahogy nézem nem is jellem alapján választottál két tök eltérő fajtát... így tényleg a menhelyt mondanám én is: megmentesz két életet, valamint nem támogatsz egy alja szaporítót sem, mert gondolom nem fogsz 100-200 ezerért most kutyát venni, így maradna az expresszes 20-30 ezres szaporítós...ami aztán a legalja.
2014. jan. 4. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy MÁltait:)
2014. jan. 4. 16:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék menhelyes kutyust, mert én 8hetes korától szeretném nevelgetni. de köszi a válaszokat.
2014. jan. 5. 20:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Am meg a 20-30ezres kutyák se a legalja. mert nekem volt egy gyönyörű középázsiaim 25.000ért és kiállításokon mindig az első 3közt végzett, +1x lett fedeztetve és nagyon szép utódai lettek aminek a fele külföldön van és járja a kiálltásokat. Csak sajnos elpusztult 5 évesen gyomorcsavarban. :(
2014. jan. 5. 20:17
 7/7 Firestorm ***** válasza:
25.000 forintért csak szaporítótól kapsz kutyát,aminek nincs törzskönyve így ezáltal lehetetlen kiállításra vinni,szóval,ha mellé beszélsz legalább nézz utána,hogy hogyan is működik egy kiállítás,hogy mik a feltételei.
2014. jan. 6. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!