Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mennyi idő megtanulni lovagoln...

Mennyi idő megtanulni lovagolni teljesen jól?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok ha ez számít és nagyon nagy barátságban vagyok az állatokkal, szeretnék megtanulni lovagolni, imádom a lovakat. Azt mondják nagyon nehéz megtanulni és rengeteg idő. Mégis azt érzem, hogy nekem elég lenne csak simán felülni, és mondanák mit csináljak, hogyan csináljam. Álmodtam már azt hogy lovagolok, szupi volt, mondjuk féltem egy kicsit. Na nem ez a lényeg, hanem hogy könnyű lovagolni? Hogy kell megtanulni?

#lovaglás #ló #ne kritizáljatok
2014. máj. 1. 18:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok és segítettetek. Rengeteget jártam azóta lovardába, sokmindent tanultam azért. Állandóan dicsérgetett a bácsi, aki ott volt. Már fel tudok rá ülni, tudok ügetni, vágtázni. Tudok nekik enni adni, lecsutakolni, felnyergelni, kantárszáron is tudom vezetni a lovat. Nem volt nehéz, következőleg már ugratni fogunk :)
2014. máj. 3. 17:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze angyalom, 3 napja még a ló közelébe se voltál, most meg ugratsz. Mi lesz 2 nap múlva megnyered a nagydíjat vagy mi? Teeeeeeeeljesen hihető....
2014. máj. 4. 21:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit tényleg hihetetlen dolgokat írsz...:) Lehet hogy azt gondolod,azért mert álmodban könnyű volt lovagolni,ezért vagy valaki de nagyon tévedsz kicsi szivem:DDD
2014. máj. 4. 21:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem unod még a mesélést???? Ébredj fel a rózsaszín álmaidból!!
2014. máj. 5. 10:15
 15/17 anonim ***** válasza:
51%
Lehet hogy butaságnak hangzik, de adottság kérdése is én már 5 éve lovagolok de még így is van olyan hogy nem vagyok elég határozott és nem tudom rendesen kezelni a lovat.Viszont jár oda egy másik lány is aki soha életébe nem lovagolt. Odajött és mint egy profi kezelte a lovat.Egyszerűen olyan kisugárzása volt hogy a lovak megérezték.
2014. máj. 5. 19:46
 16/17 anonim válasza:
88%
Ettől függetlenül egy kicsit (;) ), egy icipicikét beképzelt a kérdező :D
2014. máj. 5. 19:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan lehetséges,hogy valakinek van tehetsége a lovagláshoz,de olyan nincs,hogy egy hét után már az ember ugrasson...az ugratáshoz kell lenni egy stabil ülésnek,ami eleve nem kevés idő alatt alakul ki.:) erről ennyit.
2014. máj. 6. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!