Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért akar minden kiscsaj és...

Miért akar minden kiscsaj és beképzelt sznob Frízt? Miért mondogatják azt hogy ők majd Frízt vesznek?

Figyelt kérdés
Minden kislány álma egy fríz. Ezen nagyon ki tudok akadni hogy a 6-14 éves gyerekek mindenképpen csak azt hajtogatják hogy majd az apuci vesz nekik egy ilyen lovat. Nekem nincs lovam de így is tudom hogy egy ilyen ló nagy macera. A 7 éves kislány a szomszédunkban is nagyon elszállt magától. Azt hajtogatja hogy nekem hogy neki tuti hogy lesz egy Fríz lova és majd nem engedi meg nekem hogy felüljek rá. Csak egy valami nincs senkinek aki Frízt akar: pénz.
2014. febr. 23. 20:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
2%
Nem tudom hyog eleve egy ló hyog lehet sznob és beképzelt egy álatról van szó!! Ugyanolyan ló mint a többi. Képzeld kis koromba én is frízt szertem volna, és jó volt álmodozni. nehogy egy kislány álmai zavarjanak téged.És ha mégis kapna egy frízt tged az mit zavar süt az irinység, nem a te dolgod ki mit vesz avgy nem vesz a pénzéből.
2014. febr. 23. 21:03
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat (kivéve egyeseket)

A 21:03 üzenem:

Tudsz te olvasni haver? Baj van a megfogalmazásoddal vagy mi? Nem a lóra értettem hogy sznob hanem az emberekre! És képzeld nem irigykednék senki frízére szenvedjen a szőrével egész nap az aki akar! Villogni lehet vele de másra nem nagyon jó!

2014. febr. 23. 21:30
 13/22 A kérdező kommentje:

És piriiiiinek üzenem hogy ő se tud olvasni ezek szerint. Nemes állat a fríz? Nem a lóra értetted? Mert a fríz csak egy fajtája. Istenem.... (vannak "furcsa" elképzelésű emeberek.

De a többieknek köszönöm :). Nem vettem amúgy magamra a szomszéd ügyet csak ez a villogtatás idegesít.

2014. febr. 23. 21:34
 14/22 anonim ***** válasza:
Ez a divat, meg persze a millió meg egy kép facebookon.. csak abba nem gondolnak bele hogy a lovazás nem csak a magamutogatás hanem a kőkemény munka is és a velejáró macera ha megbetegszik stb(persze aki tényleg szereti a lovakat nem is ink munkának nevezném) de ez van és valakinek apuci anyuci vesz is.. jobb esetbe még arra is van lóvé hogy felbéreljenek valakit hogy kajáltassa meg a lovat meg a piszkos munkák, másik hogy anyuci apuci dolgozik a kislányt pedig a testvér fotózza/videózza
2014. febr. 23. 23:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Bennem már az is felmerült, hogy azért akarnak csak frízt szinte, mert kb. ez az egyetlen lófajta, mait felismernek :D Sőt, ami nem fríz, az nem is ló. Próbáld ki, ha megint betalál a 7 éves szomszéd: mikor jön a fríz dumával, ránts elő egy olyan fajtát, ami nem ömlik a tv-ből, mittomén, mondjuk a hucult vagy a marwarit, aztán nézd meg az arcát :D Ne az angol telivért mond, mert lehet, azt is felismeri xD Vagy mutass neki másik fekete, jól kinéző lovat, lehet az is fríz lesz neki, hisz minden ló, ami csuma fekete és szép, csak fríz lehet az ő kis világában ugye.

Egyébként elhiszem, hogy idegesít, mert ha te tudod is, hogy "persze-persze, mindenképp frízt kapsz majd", azért el meghallgatni nem egyszer, nem kétszer tuti nem pihentető. Főleg az a része, amikor olyan élvezkedve tudják mondani, hogy te aztán nem ülhetsz rá, mert az a FRÍZ CSAK az ÖVÉ! És SENKINEK se engedi, hogy ráüljön. És ezt elmondja egy légvételre 3x. Majd levegőt vesz és folytatja. A 80. ilyennél az ember szintem ár fizikailag képtelen megvonni a vállát :D

2014. febr. 23. 23:49
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kéne valami szűrő erre az oldalra is, hogy a tizenkét éven aluli kis majmok legalább este hét után csicsikálni menjenek és ne itt osszák az észt. Vagy leginkább fel se engedni ide őket. :-( De az is jó lenne, ha valami felvételi "vizsga" lenne értő olvasásból, aztán ha azon átment, akkor maradhat.... :-P
2014. febr. 24. 07:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért akarnak ezek a kislányok frízt, mert olyan "hercegnősen" néz ki. (hosszú, hullámos sörény-farok)

Legalább már nem unikornist meg pegazust akarnak. :)

2014. febr. 24. 08:58
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kérdező!

Te hány éves vagy? Mert ha 10 felett akkor nem igazán értem, hogy miért generál nálad egy kisgyerek vágyainak a megfogalmazása ilyen kiakadást.

Kisgyerek. Nagyon vágyik egy ilyen lóra. Annyira, hogy a gondolataiba megtestesíti, valóssá teszi. Van ilyen, életkori sajátosság. Majd szépen kinövi.

2014. febr. 24. 10:50
 19/22 anonim ***** válasza:

Én itt nem keveredek vitába,de a kérdezőnek,és a válaszolóknak (kb 80%-a) igaza van.

Kislányok,nem tudják mivel jár egy ló gondozása.Hidd el,ha meglátna egy kupac lócitromot,és a kezébe nyomnék egy lapátot hogy szedje föl,nem fog annyira vonzódni ehhez a dologhoz.

Most gondoldd el,tegyük fel te egy anyuka/apuka vagy (nem tudom a nemedet).Ha van egy kislányod,aki oda megy hozzád nagy szemekkel,hogy szeretne egy fríz lovacskát,nem vághatod azt az arcába hogy "kuss van nem kapsz,majd tudod mikor stb...".A szülők hitegetik őket,mint a fogtündérrel.De ez nem baj.

Tehát ne húzd fel magad ezeken,mondom,szólj vissza neki hogy neked meg unikornisod lesz,oszt akkor mi van?:DD

2014. febr. 24. 15:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Hagy mondogassák, kislányok, nem kell ezen meglepődni.
2014. febr. 24. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!