Miért akar minden kiscsaj és beképzelt sznob Frízt? Miért mondogatják azt hogy ők majd Frízt vesznek?
Amikor én kicsi voltam unikornist akartam,de az még költségesebb,meg közbe megtudtam 1-2 sötét titkot arról hogy ezek lézetnek-e :DD Amúgy ezekkel nem éri meg foglalkozni,te meg szólj neki vissza: Nekem meg unikornisom lesz,amit anya vesz nekem,és nem fogom engedni hogy teleportálj vele.. :DD
Ennyi.Az ilyenek azt se tudják mi az a ló,csak berakják facebook borítóképnek oszt én mindent tudok erről a lóról.(bezzeg panelba lakik,és az egyik szobában akarja tartani tehát...)
Majd 1-2 év múlva kérdezd meg tőle: Na és hogy hívják a lovadat?
Majd akkor fapofával nézhet.Aki így nagyképűsködik azzal ami nem lesz,az el van kényesztetve általában,vagy álcázza hogy nincs jó anyagi helyzetben a családja.
Félre ne érts,nem utálom a gyerekeket,de az ilyeneken én is húzogom a számat.
Mert ez a divat.Egy plüss lóról se tudnak gondoskodni sokan,mégis nagyra tartják magukat.Ez olyan:
Lili kitalálja hogy frízt akar,Julinak megtetszik az ötlet,elmondja Évának aki ugyanúgy szeretne és ezáltal elmeséli Annának,aki tovább fényezi Vikinek...Meg folytathatnám.
Szerintem ne idegeskedj ilyen pitiáner hülyeségeken :D Tedd túl magad rajta, és te meg vegyél egy sportlovat, többre mész vele 8-)
Sokan feltették már ezt a kérdést; az elején engem is zavart a dolog. Persze csak az után, hogy én is frízt akartam, és azt hittem, mekkora egyedi vagyok, és az én személyiségemhez csak a csodás fekete ló illik, és csak én akarok ilyet. Tényleg, lóvásárlás előtt minden honlapot felkutattam, hogy honnan tudnék frízt szerezni :D Szánalom. Aztán rájöttem, hogy ez egy orbitális hülyeség. Majd ők is rájönnek.
Kisgyerekek basszus, ne várj reális gondolkodást 8-) Szép, csillog, koromfekete, hosszú, hullámos sörénye van ami minden képen csodálatosan hullámzik a szélben a szép hullámos farkával együtt, ahogy a ló vágtázik a fénylő, leolajozott tökéletes izmaival a tengerparton/réten/kisnyúl. Persze, hogy ilyet akar. A sima pej kisbéri vagy akármilyen ló már nem olyan :D
Majd ha jobban belekerül a lovas életbe - ha belekerül egyáltalán - rájön, hogy semmire nem megy vele, csak a szőreit pucolhatja reggeltől estig, és steril szobába csukhatja. Amúgy meg szerintem 10-ből 0,0001 gyerek kap frízt a szüleitől.
Tehát megmondhatod a szomszéd kislánynak, hogy felőled akár 10 darab frízt is kaphat, legyen boldog vele. Hidd el, jobban idegesíti, ha nyugodtan lesajnálod, mint hogy itt pattogsz a gyerekes viselkedésén :)
De jó, hogy Neked csak ennyi a bajod, öcsém...
A fríz ló elég nemes állat, ezentúl gyönyörűszép is, mint minden ló. Mi bajod van ezzel? Ilyen nehezen elképzelhető? Igen, a ló elég nagy macera tud lenni, mert időt igényelnek, és szeretetet, na meg pénzt és helyet is.
De bizonyára nem vagy tisztában azzal, hogy mindezért cserébe a ló mit adhat Neked... MINDENÉT.
Idióta majom vagy, húzz el aludni.
Főleg, ha beszarik.
Azért nem teljesen ugyanannyit ad... imádom a macskákat, de azért na... egy ló és egy macska ég és föld.
Még az elején leszögezném, hogy a fríz nagyszerű fajta, és ugyan olyan ló mint bármelyik másik. De manapság tényleg csak arra használják, hogy fitogtassák, mennyi pénzük van (mert a fríz az egyik legdrágább lófajta). De ez minden téren így van, nem azért veszel szép új kocsit például mert szükséged van rá, hanem hogy lássák a haverok, hogy neked olyanra is telik. Persze, a frízeknek nagyon szép küllemük van, de ezen kívül igazából semmire nem jók (mármint ha hobbi szinten gondolkozunk). Gondolom a szomszédod sem tud többet róluk annál, hogy szépek (mivel 7 éves gondolom nincs tisztában azzal, hogy mivel jár egy ló). Amúgy a mostani frízek általában selejtes külföldről hozott, gyenge valamik, tényleg csak arra, jók hogy mutogassák őket. Szóval ne vedd az ilyeneket komolyan, akik szépség alapján választanak lovat, azok már eleve elmehetnek a tudjuk hová. Ha a szomszédod venni akar egy egymilliós lovat, hogy utána semmit ne tudjon vele csinálni csak mutogatni akkor tegye azt. De ez nem a lovak, és nem a fríz fajta hibája, hanem az embereké, a társadalomé.
Egyébként a gyerekek szeretnek hencegni és kicsit nagyobbakat mondani a valóságnál. Oszd el kettővel amit mond, és az talán a valóság. Egy 7 éve gyereknek (jó esetben persze) úgyse fognak fríz lovat venni, hiába pattog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!