Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Nagyon kemény szájú lóhoz...

Mankesz kérdése:

Nagyon kemény szájú lóhoz milyen zablát ajánlanátok? A csikózablára rá sem hederít. Kocsiló egyébként, akit most lovagolunk be. Természetesen a fogatos párja mellől nem akar lemaradni, és ha utol akarja érni, egyszerűen nem lehet megállítani.

Figyelt kérdés
Ha már egy ideje nem voltak kocsiba fogva, akkor még kezelhető viszonylag, de ha sokat mennek kocsiban, fékezhetetlen.
2014. jan. 22. 13:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Igen,képzeld ez elég erős észérv. Mondjuk ha nekem lenne lovam ,nem ülnék 0-24 be a gyakori előtt az is tutifix....

Az meg ,hogy csak te nem értesz vele egyet ,az igencsak cáfolható.... Ki vagy te? Elolvastál pár könyvet ,aztán azt hiszed már abból álla lovaglást,hogy fújod itt a bemagolt szöveged.. Én elég sok észérvet felhoztam,de téged úgysem lehet meggyőzni,csak el kéne gondolkozz,hogy minden profi lovas használ lekötést,és ez a megszokott ,elfogadott a szakmában.. Mindenki meg nem hülye hozzá.... Ez nem személyeskedés,ezek a tények, ha nincs valamiben személyes tapasztalatod,ne akarj világot váltani.

2014. jan. 28. 19:56
 32/35 anonim ***** válasza:

Szóval:

- túl sokszor válaszolok: nincs igazam

- nem egyezik a véleményem a többséggel: nincs igazam

- nem mutatom meg a lovam: nincs is lovam

- ha megmutatnám: nem is az enyém a ló

- ha feltennék videót: az nem is úgy volt, mert az lehetetlen

Bravó! :)

2014. jan. 28. 22:08
 33/35 anonim ***** válasza:

lehet nagy a pofád,meg mártírkodhatsz de nehezen lovagolnál meg nehezen tudnád te akárcsak a felét is megcsinálni azoknak,amit itt összehordasz mikor mindig fent vagy az oldalon. Szakszöveget tolod a könyvekből,tapasztalat meg nincs mögötte.... Mindenkivel ellentmond a te módszered de biztos neked van igazad nyilván..

Neked mindenki mindig hülye,előkaparsz itt olyan videókat ,ami 1000 ből 1 kivételes eset. Na bum neki,az aztán a bizonyiték! Az meg h te egy pályáról lehozott lóval megcsinálod,az egy szép álom.. Múltkor azt mondod még csak 2 hete van meg a lovad,még nem csináltad.. Következő nap meg már azt h megcsináltad xd.. Olvassál szakirodalmat nincs azzal baj,de ne köss bele olyanba akinek tapasztalata is van nem csak elképzelése.. Ennyi erővel akkor te se állítsd h a másiknak (másikoknak) nincs igaza! Bravo

2014. jan. 29. 13:45
 34/35 anonim ***** válasza:
Sokat segítene rajtad, ha megtanulnál szöveget értelmezni. Azt írtam, hogy két hete van meg a ló, ezért nincs még videó róla. De így nem is fogok linkelni, mert arra is azt fogod mondani, hogy jaj, hát ez kivételes eset meg kamu, stb. Éljél a megszokott kis világodba és még véletlenül se tanulj semmi újat!
2014. jan. 29. 15:40
 35/35 anonim ***** válasza:
Tőled nehéz is lenne tanulni :D Élek a megszokott kis világomba a többi "hülyével" együtt aki csinálja is ,nem csak neten osztja az észt. Neked akármit mond az ember,úgyis rácáfolsz. Most ha nekem B akkor Neked azért is A. Te eddig mindig mindenkinek csak ellent tudtál mondani,csak nem minden úgy van ,ahogy te elképzeled
2014. jan. 29. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!