Ti hogy oldanátok meg?
Adott egy terepről visszatért ló, mely nyereghelyen kívül mindenütt visszaszáradt, ridegtartásban van tartva. Hogy lehet vissza szárítani, ha nincs se takaró, se pokróc?
Sétáltattam és szalmacsutakkal 1 órát vakartam, de még így is nyirkos volt.
nem télikabát kell, hanem polár takaró, főleg szélben. 10-15 percre. szerintem meg nem túlzás, nyilván a ridegben tartott ló magától is megizzadhat rohangálás közben, és akkor nincs, aki letakarja, de ha már van egy saját lovad, akiért felelős vagy, akkor nem hiszem, hogy olyan nagy feladat egy 5000 ft-os polár takaróval, vagy egy 1000 ft-os lópokróccal letakarni lovaglás után 10 percre, amíg amúgy is ott szüttyög az ember, elpakolja a nyerget, stb.
lehet, hogy szerinted túlzás de én alig ismerek olyat, aki a ridegben tartott lovát télen lovaglás után ne takarná le...
ez valettának szólt, nem a kérdezőnek. ha nem a tiéd a ló és nincs neki takarója, akkor gondolom a gazdája se szokta takargatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!