Ezt hogy oldanátok meg?
Én egyetem mellett most a heti 2-3 nak örülök nagyon, és már ez is kicsit túl sok. Mondjuk nekem nem saját.
Ha sokat kell utaznod, és nem kocsival cipelik a popsidat, akkor tényleg soknak tűnik, mert ugye edzés az minimum 1 óra, elő és utómunkálatok az még fél, és akkor nagyon szűken számoltam. Ha mindezért 3 órát utazol, az heti 6x sok.
De használd ki azt az időt amit szüleid adtak, oszd be jól, előző este írd fel h hol mikor vagy, mennyit tanulsz.
ha sok a dolog akkor mérlegeld hogy mit szeretnél igazán csinálni.
a tanulás és a lecke az első.
utána meg hogy zongora, kórus lovaglás... ezt te döntsd el hogy mit szeretnél csinálni.
Ha sok mindent csinálsz akkor előbb utóbb valaminek a rovására megy... és ált ez a tanulás.
Hát ezt egyszerre nem fogod tudni csinálni.
De járj két naponta lovagolni és úgy könnyebb.
Amúgy korod?
Be lehet osztani, de ez a zongora, kórus, stb... Nem ismerlek, semmire sem szeretnélek rábeszélni, vagy lebeszélni, de ezek tényleg olyan fontos dolgok, szereted őket, szívvel lélekkel csinálod, és nem sajnálod rájuk egy kicsit sem az időt?
Mert jó néhány órát meg tudnál spórolni, ha csak 1-2 ilyen programot lemondanál, és akkor annak, hogy talán a lovaglást nem tudod összeegyeztetni a tanulással, még a rossz gondolata is elszáll. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!