Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ezt hogy oldanátok meg?

Ezt hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés
új helyre megy a lovam és én úgy terveztem, hogy heti 6x lovaglok, de a szüleim nagyon soknak találják mert: "a tanulás az első!" adtak egy esélyt hogy megpróbáljam így, de nem eleget... 3hetet adtak.. de nekem vagy 3hónap kéne, hogy beálljak erre a napirendre. nagyon sok dolgom van: zongora, kórus stb. tényleg minden percem be van osztva, de olyan jó lenne minden nap lovagolni... Szerintetek ez sok? igazuk van? (jó tanuló vagyok, mindíg kész a leckém... tavaly kitűnő voltam)Ti így csinálnátok?
2011. szept. 25. 21:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én egyetem mellett most a heti 2-3 nak örülök nagyon, és már ez is kicsit túl sok. Mondjuk nekem nem saját.

Ha sokat kell utaznod, és nem kocsival cipelik a popsidat, akkor tényleg soknak tűnik, mert ugye edzés az minimum 1 óra, elő és utómunkálatok az még fél, és akkor nagyon szűken számoltam. Ha mindezért 3 órát utazol, az heti 6x sok.

De használd ki azt az időt amit szüleid adtak, oszd be jól, előző este írd fel h hol mikor vagy, mennyit tanulsz.

2011. szept. 25. 21:52
 2/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :) az út 10perc kocsival..
2011. szept. 25. 21:55
 3/16 x) ***** válasza:
Hát szerintem ha sok házid van akkor vidd el magaddal a könyveidet és tanulj ott. Persze ez nem mindenkinél okos ötlet mert a ló elvonhatja a figyelmedet de valaki tud így is tanulni. A 6 alkalmat meg talán le lehetne szűkíteni 4re vagy 5re. Azokon a napokon amikor tudod hogy sok házit kell csinálnod holnapra, ne menj. Mondjuk ha a csütörtökre sokat kell tanulni akkor szerdán ne lovagolj. :)
2011. szept. 25. 22:20
 4/16 Falun ***** válasza:

ha sok a dolog akkor mérlegeld hogy mit szeretnél igazán csinálni.

a tanulás és a lecke az első.

utána meg hogy zongora, kórus lovaglás... ezt te döntsd el hogy mit szeretnél csinálni.

Ha sok mindent csinálsz akkor előbb utóbb valaminek a rovására megy... és ált ez a tanulás.

2011. szept. 26. 08:37
 5/16 anonim ***** válasza:

Hát ezt egyszerre nem fogod tudni csinálni.

De járj két naponta lovagolni és úgy könnyebb.

Amúgy korod?

2011. szept. 26. 13:35
 6/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk én a suli mellett heti 7-szer lovagoltam. Az egyetem mellett heti 4-szer. Mindent meglehet oldani, csak mindig maradjon elég időd tanulni, meg a családodra és a barátaidra. Be kell osztani az időt. Amúgy nekem is csak 10 perc volt autóval a lovarda, ahol a lovamat tartottam. Megérte!
2011. szept. 26. 13:41
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sok, de megoldható. Amíg utazol addig is tudsz tanulni, akkor az min. 20 perc és az elmélet kész is másnapra. Hétvégén tanulj előre, pl. egyórás tantárgyak.
2011. szept. 26. 16:36
 8/16 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon szépen köszönöm :)
2011. szept. 26. 17:07
 9/16 anonim ***** válasza:

Be lehet osztani, de ez a zongora, kórus, stb... Nem ismerlek, semmire sem szeretnélek rábeszélni, vagy lebeszélni, de ezek tényleg olyan fontos dolgok, szereted őket, szívvel lélekkel csinálod, és nem sajnálod rájuk egy kicsit sem az időt?

Mert jó néhány órát meg tudnál spórolni, ha csak 1-2 ilyen programot lemondanál, és akkor annak, hogy talán a lovaglást nem tudod összeegyeztetni a tanulással, még a rossz gondolata is elszáll. :)

2011. szept. 26. 18:04
 10/16 A kérdező kommentje:
az a probléma hogy énekes iskolába járok és a zongora és a kórus kötelező... vagyis nem tudom lemondani :S a lovaglást pedig nem hagyom abba...
2011. szept. 26. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!