Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ezt hogy oldanátok meg?

Ezt hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés
új helyre megy a lovam és én úgy terveztem, hogy heti 6x lovaglok, de a szüleim nagyon soknak találják mert: "a tanulás az első!" adtak egy esélyt hogy megpróbáljam így, de nem eleget... 3hetet adtak.. de nekem vagy 3hónap kéne, hogy beálljak erre a napirendre. nagyon sok dolgom van: zongora, kórus stb. tényleg minden percem be van osztva, de olyan jó lenne minden nap lovagolni... Szerintetek ez sok? igazuk van? (jó tanuló vagyok, mindíg kész a leckém... tavaly kitűnő voltam)Ti így csinálnátok?
2011. szept. 25. 21:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ja, értem, igen, úgy más. :S

Hát azért remélem össze tudod egyeztetni, sok sikert! :)

2011. szept. 26. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem sok a heti 6 alkalom!

Én heti 4x járok lovagolni!

Szval. sztem. te is lecsökkenthetnéd heti 3-4 alkalomra!

Egyébként kezdő lovas vagy? És hány éves? Ez sokban befolyásolja a kérdésed!

Egyébként ha kezdő lovas vagy akkor elég a heti 3 alkalom, ha közép és haladó szinten vagy akkor jöhet a heti 5-6 alkalom, bár akkor már saját lovad kéne, hogy legyen mert ezelég sok anyagiakba kerül!!

Remélem segíthettem!

2011. szept. 26. 18:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Most lovasok vagytok, vagy mi? Jó vicc, hogy a kérdező szeretne többet lovagolni. Miért lenne sok? Nekem saját lovam van, és hétfő kivételével minden nap lovagolok. Így volt az amióta az eszemet tudom! Kitűnő tanuló voltam a gimiben is, és utána is!
2011. szept. 27. 02:28
 14/16 A kérdező kommentje:
haladó vagyok, díjugratok van 1lovam :)
2011. szept. 27. 20:17
 15/16 A kérdező kommentje:
11éves
2011. szept. 27. 20:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt nem tudtam, hogy van egy lovad!

Hát igen, ha haladó vagy és van is lovad, akkor a 6 alkalom pont reális!(De még a 7 is!)Sztem., hogyha jól teljesítesz tanulásban akkor engedik a 6 alkalmat! De ha van lovad, akkor minden nap járatni kell, de ha nem is minden nap heti 4x-5x!!!

Ügyes légy!

2011. szept. 28. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!