Hogy oldanátok meg? (rövid kérdés hosszú magyarázat)
sziasztok!
kaptam egy beagle kutyust.
most 11 hetes.
az a lényeg hogy szeretnénk elmenni strandra családdal meg haverokkal de féltjük egyedül a kutyust.legfőképp a víze miatt. hogy oldanátok meg hogy elmenjetek de a kutyusnak se legyen semmi baja??(mit tom én felmelegszik a vize vagy akármi)xD
köszi előre is a válaszokat:)
Ha raktok ki neki sok vizet, és van árnyék, a kutyusnak semmi baja nem lesz.
Ellenben a kertnek/lakásnak...
Én ilyen fiatal kutyust nem hagynék magára, egy percre sem.
Szeptemberben lesz 2 éves a beaglem, kicsi korában MINDENT megrágott amihez hozzáfért. Elég volt csak 5 percre egyedül hagyni, míg lezuhanyoztam. Éjjel is rágott, majdnem agyonb*szta az áram, mert megcsócsálta a vezetéket.
Jó strandolást... :)
lehet kapni ilyen nagyobb ketrecet, vagy zárjátok be valahova ahol biztonságosan elvan, és van mit rágnia, de mégse a ti cipőiteket...
ha lakás, zárjátok be a fontosabb helységeket, ami pl szőnyeges (ha odapisil), és tegyétek magasra amit megrághat
kertbe is fontos hogy ne mászhasson ki sehol...
árnyék, hűvös, víz,
ja és adjatok neki valamit ami gazdiszagú, attól megnyugszik, pl régi trikó (használt :), vagy ilyenek...
Tegyetek vizet egy nagy vödörbe és abba pár jégkockát, tegyétek árnyékba és így lassabban fog felmelegedni!
Jó strandolást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!