Ez igaz? (rövid a kérdés, hosszú a magyarázat)
Ha annyit járnál vele amennyit írnál és mellette hétköznaponként bringáznál vele ha va nidőd akkor kitudnd elégíteni tökéletesen....
Ja és minden belgának úgyanannyi foglalkozás kell.
Szerintem inkább válassz a másik kettőből.A malinak sokkal több munka kell.Mivel Magyarországon csak munkavonalak vannak,míg a tervuból és a gröniből meg szinte csak kiállítási.
Ne tudd meg,hogy egy mali mit össze nem kínlódik azért,hogy dolgozhasson.Nekem kettő is van.Itt ülök,gépezek,de ha mondjuk kimegyek inni,már rögtön pattannak,és úgy kísérnek ki,hogy körülöttem rohangálnak.Pedig egy nap min 6 órát kint vagyunk,ebből min 4 óra folyamatos munka.Minden nap nyomkövetés,engedelmes,kétnaponta örző-védő,néha frisbee,agility...(de ez a 6 óra a legkevesebb,ilyen egy héten csak max 3szor van...ennél sokkal-sokkal többet vagyunk kint)
A barátnőmnek pedig egy tervuja,és egy grönije van.Ők sokkal nyugodtabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!