A kutyánknak szerintem nem sok van hátra. :/ Hogyan oldanátok meg a helyemben? Bővebben lent.
Mellrákja van, és iszonyat nagy a daganata :S már majdnem a földön húzza. Jókedvű, meg aktív, csak már 12 éves, és ezekben a hetekben észrevettem, hogy kevésbé aktív, meg mintha szomorú lenne. Mivel 12 éves és iszonyat nagy a daganata is hát szerintem nyilvánvaló, hogy nem fogja még sokáig húzni.:/ Udvaron tartjuk, néha bejár a házba is. Az lenne a kérdésem hogy mivel tudnám felviditani? Mármint, hogy jókedvű legyen, és érezze, hogy szeretjük. :) minek örülnek a kutyák? játszásnak? Mit ajánlanátok egy ilyen öreg kutyának játszásnak? :S Tanácstalan vagyok, csak azt tudom, hogy boldoggá akarom tenni.
értelmes és hasznos válaszokat előre is köszi :)
Ez valószínűleg egy jóindulatú daganat, több kutyának van ilyen öregkorára.
Egy 12 éves kutyától ne várd, hogy önfeledten játszani fog. A séta és a kaja érdekli, de ez olyan, mintha a nagymamámat fogócskára akarnám rávenni. Lehet hogy megtenné az unokák kedvéért, de tuti nem élvezné.
Jajj,istenem,nagyon sajnálom.:(
Hogy lehet,ilyen helyzetben in rossz indulattal írni??!!
Elhiszem,hogy mindent megteszel,de ez az anyagi helyzet tényleg nehezen megoldható és már idős is a kutya.
Persze sokan mondják majd,hogy ők megoldanák simán és összegyűjtenének ennyi pénzt.Bevallóm énis addig gyűjtenék amíg nincs annyi pénzem,de lehet,hogy egyébként se élne tovább szegény.:-(
Mert ha még fiatal lenne.
Szeresd addig amíg csak lehet,használj ki minden pillanatot,azért nem kell már most 'temetni' :(
Szerintem etesd,játsz vele.
Játsz úgy vele,hogy például:
-picinek szeretett labádzni akkor dobj el egy labdát és CSAKIS (!!) addig játszatok amíg bírja,már ha kicsit is fárad akkor hagyd,ha ez 2 ladbadobás lesz akkor annyi.
-Vagy ha szeretet rongyal játszani akkor egy kicsit,ovatosan játszál vele rongyal.
-Vehetsz neki füstölt csontot itt 120-; és nagyon szereti a kutya,ilyen kicsit veszünk és akkor azt elcsócsálja.
-Az a lényeg,hogy addig játsz vele amíg láttod,hogy még bírja,tényleg ha csak 5 perc játék lesz,akkor az se baj.
Legyél vele sokat,annak fog a legjobban örülni neki mindegy,hogy mit csináltok csak eggyüt legyetek.
Meg persze a füstölt csont. :D
Ha altatni kell akkor pedig gondolj arra,hogy a kutyának fogsz jót tenni,bármi nehéz is lesz elengedni,de te se akarhatod,hogy SZENVEDJEN!
Addig amíg veletek van,addig is használd ki.
Ha jól tudom,sok lehet egy ilyen műtét,és már 12 éves!
De tényleg vidd majd orvoshoz gyakran,hogy-hogy van a kutya meg,hogy szenved-e.
Jók legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!