Vélemény? Szerintem még mindig borzalmas. (videó)
Valetta, én is ezt mondom. Itt nem építő jellegű kritikáról van szó, hanem szándékos gonoszkodásról.
Szerintem kicsit más, ha egymás közt megbeszéljük amit látunk mert azt nem hallja más, de ha írásba adjuk, az már más, nem? Pl. azért nem fognak feljelenteni, ha azt mondom, h x politikus/médiaember/versenyző egy pö.cs. Ha viszont kiírom egy mindenki által látható helyre, ahol megmarad, akkor minden jogalapjuk megvan, h feljelentsenek becsületsértésért. Vagy nem?
Becsületsértés, rágalmazás... ezen a ponton a bíróságon már szakértők bevonását kellene kérni, hogy véleményezzék a lovaglást szakmai, lójóléti, mittuoménmilyen szempontból, nem beszélve a mélyrelovaglás és az ugrótechnika soha-el-nem-dőlő kérdéséről.... :)
Szerintem itt mi csak véleményt mondunk, legyen pozitív vagy negatív. Véleménye meg mindenkinek lehet...tudtommal. Nem arról, hogy idióta-e a lovas vagy sem, hanem hogy így vagy úgy lovagol-e.
És szerintem nincs egyetlen egy dolog sem a világon, amelyben minden egyes Földlakó egyetért. Majd ha én írok blogot lovakról, kiképzésről, a sajátom fejlődéséről, nem is álmodok arról, hogy mindenki leborul majd előttem és azt mondja, csodálatos és tökéletes vagyok a lovammal együtt. Lesz, aki azt írja majd, hogy szar az egész. Mint ahogy van, aki azt írja, Branderup egy lókínzó. Aki nem tud érveket felhozni, azzal nem is érdemes foglalkozni.
Valetta, ne haragudj, de én pont erről beszéltem: h magasról nem érdekel, mit gondolnak a lovaglási milyenségéről, az érdekel és dühít, h igenis, arra éleződik ki egy bizonyos pont után (nem ebben a kérdésben, hanem egy másikban), h emberileg milyen. Hogy egy ilyen olyan ember. Nos, erről milyen alapon mond véleményt? Ismeri? Találkoztak már? Ilyen netes távpszichoanalitikusként megállapította 3-4 verseny videó alapján, h ő egy hülye p*icsa?
Érted már, h mi zavar?
Téged nem zavarna, ha egy adott pillanatban felvett videó alapján (ahol csak te magad tudhatod, milyen lelki, fizikai állapotban voltál, mennyire féltél, izgultál, akartál jó lenni) valaki, aki soha az életben nem beszélgetett veled még egy szót sem, megállapítaná, h biztos egy önző, elkényeztetett kis rib* vagy? Nem azt mondaná, h bocs, szerintem szarul lovagolsz, hanem azt,h mivel szarul lovagolsz, egy önző, elkényezetett kis rib* vagy.
Nyugodtan véleményezzék a lovaglási stílusát, hiszen azért van ott az a videó. Mert valamilyen visszajelzést vár a világtól. Természetes, h a jót szeretjük hallani, de attól még jöhet olyan is, ami nem tetszik. De ezt vállalta, mikor felrakta. Én csak annyit kérek, h ne személyeskedés legyen. Elvileg minden hátsó szándék nélkül mondja el mindenki, amit gondol.
Akkor te is tanulj meg olvasni: én egy másik kérdésre utaltam, ahol bizony ment a nem túl kedves szavak dobálása. És mivel ez már az x-edik ilyen kérdés, joggal feltételezhetem, van közöd az előzőekhez is. Ha nincs, akkor elnézést.
De akkor meg is kérdezem: mit vársz attól, h itt ezt így megkérdezed? Önigazolást, h mennyire értesz hozzá? Vagy mit? Komolyan: mi a cél?
Sajnálom, látom, nem te vagy a kérdező. Tényleg elnézést, korán van még.
Akkor a kérdezőhöz intézem az előzőeket: mi a cél? Mire szeretne választ kapni igazából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!