Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Vélemény? Szerintem még...

Vélemény? Szerintem még mindig borzalmas. (videó)

2013. nov. 24. 11:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
szerintem ügyesek nagyon :) bár néha a videón úgy tűnik ,kicsit pattog.. de lehet csak a videón
2013. nov. 26. 15:55
 22/31 Valletta ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell megvédenie magát... ha a lovardában nézelődtök egy barátoddal, vagy versenyen vagytok és épp lovagol valaki, akkor nem beszélgethettek a lovasról, csakis úgy, ha előtte odahívjátok és elmondjátok neki a véleményeteket ha kérte, ha nem? Nem muszáj publikusan videókat, fotókat feltölteni, mások előtt lovagolni, versenyre menni, ahol úgyis mindenki az adott lovasról beszél... ott szabad, itt nem? Szóval szerintem semmi rossz nincs abban, hogy mások lovaglásáról beszélünk, egyedül a rosszindulatot nem értem. Negatív véleményt is ki lehet fejteni építő jelleggel, hogy a kérdező és mások is tanuljanak belőle, de az is lehet, hogy valaki szerint a videón látható teljesítmény "borzalmas". Az egyetlen baj ezzel, hogy semmi magyarázat nincs hozzáfűzve, semmi jószándék, így teljesen hiábavaló véleményt nyilvánítani. De hát nem vagyunk egyformák...
2013. nov. 26. 17:50
 23/31 anonim ***** válasza:

Valetta, én is ezt mondom. Itt nem építő jellegű kritikáról van szó, hanem szándékos gonoszkodásról.

Szerintem kicsit más, ha egymás közt megbeszéljük amit látunk mert azt nem hallja más, de ha írásba adjuk, az már más, nem? Pl. azért nem fognak feljelenteni, ha azt mondom, h x politikus/médiaember/versenyző egy pö.cs. Ha viszont kiírom egy mindenki által látható helyre, ahol megmarad, akkor minden jogalapjuk megvan, h feljelentsenek becsületsértésért. Vagy nem?

2013. nov. 26. 20:33
 24/31 Valletta ***** válasza:

Becsületsértés, rágalmazás... ezen a ponton a bíróságon már szakértők bevonását kellene kérni, hogy véleményezzék a lovaglást szakmai, lójóléti, mittuoménmilyen szempontból, nem beszélve a mélyrelovaglás és az ugrótechnika soha-el-nem-dőlő kérdéséről.... :)

Szerintem itt mi csak véleményt mondunk, legyen pozitív vagy negatív. Véleménye meg mindenkinek lehet...tudtommal. Nem arról, hogy idióta-e a lovas vagy sem, hanem hogy így vagy úgy lovagol-e.

És szerintem nincs egyetlen egy dolog sem a világon, amelyben minden egyes Földlakó egyetért. Majd ha én írok blogot lovakról, kiképzésről, a sajátom fejlődéséről, nem is álmodok arról, hogy mindenki leborul majd előttem és azt mondja, csodálatos és tökéletes vagyok a lovammal együtt. Lesz, aki azt írja majd, hogy szar az egész. Mint ahogy van, aki azt írja, Branderup egy lókínzó. Aki nem tud érveket felhozni, azzal nem is érdemes foglalkozni.

2013. nov. 26. 21:05
 25/31 anonim ***** válasza:

Valetta, ne haragudj, de én pont erről beszéltem: h magasról nem érdekel, mit gondolnak a lovaglási milyenségéről, az érdekel és dühít, h igenis, arra éleződik ki egy bizonyos pont után (nem ebben a kérdésben, hanem egy másikban), h emberileg milyen. Hogy egy ilyen olyan ember. Nos, erről milyen alapon mond véleményt? Ismeri? Találkoztak már? Ilyen netes távpszichoanalitikusként megállapította 3-4 verseny videó alapján, h ő egy hülye p*icsa?

Érted már, h mi zavar?

Téged nem zavarna, ha egy adott pillanatban felvett videó alapján (ahol csak te magad tudhatod, milyen lelki, fizikai állapotban voltál, mennyire féltél, izgultál, akartál jó lenni) valaki, aki soha az életben nem beszélgetett veled még egy szót sem, megállapítaná, h biztos egy önző, elkényeztetett kis rib* vagy? Nem azt mondaná, h bocs, szerintem szarul lovagolsz, hanem azt,h mivel szarul lovagolsz, egy önző, elkényezetett kis rib* vagy.

Nyugodtan véleményezzék a lovaglási stílusát, hiszen azért van ott az a videó. Mert valamilyen visszajelzést vár a világtól. Természetes, h a jót szeretjük hallani, de attól még jöhet olyan is, ami nem tetszik. De ezt vállalta, mikor felrakta. Én csak annyit kérek, h ne személyeskedés legyen. Elvileg minden hátsó szándék nélkül mondja el mindenki, amit gondol.

2013. nov. 27. 10:04
 26/31 Valletta ***** válasza:
Ja, a p.csázásról lemaradtam... o.O
2013. nov. 27. 11:00
 27/31 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de ha jobban figyeltél volna, nekem semmi bajom nincs ezzel a lánnyal, mint írtam: nem véletlenül van ott ahol (olvasd csak vissza!). Az edzőségről: rengeteg olyan sportoló és edző van akinek a módszereit kétségbe lehetne vonni. Ezeket a dolgokat nem én találtam ki, hanem tőlem, tőletek, de még az említett edzőtől is tapasztaltabb lovasok! Nem személy szerint őket akartam "bántani", nekem úgy általában a sportban megjelenő elvárásokkal vannak gondjaim! Még valami: a mutasd meg te hogyan csinálnád dolog: lehet h rosszabbul, de lehet hogy jobban! Számomra a lényeg mindig, hogy a lehető legjobban próbáljam. Ha ez a lány valóban annyira ügyes, és ha van tehetsége a dologhoz, akkor úgy gondolom a kritikát is elviseli, talán meg is fontolja! Egyáltalán nem ócsároltam, előbb tanuljatok meg olvasni! Miért ide írtam? Mert itt kérdezték. Mégvalami kedves LOVASOK... arról h alázattal állj hozzá... arról hallottatok? Mert persze védeni valakit szép dolog, ha valóban megérdemli, és ha valóban támadás érte.... Szerintem itt senki nem bántotta ezt a kislányt. Nekem legalábbis egyáltalán nem állt szándékomban! És igen, tanuljatok meg olvasni!
2013. nov. 27. 23:43
 28/31 anonim ***** válasza:
És egyébként nem tudom, hogy hol írtam, hogy az összes elismert lovas egy lókínzó -_- Az ilyen félrelovaglásokból! Igen, ez könnyen átcsaphat lókínzásba - szélsőséges esetben. Én elsősorban egyébként a teljesítményéről írtam. Továbbá nem hülye p.áztam senkit... úr isten.... -_-
2013. nov. 27. 23:53
 29/31 anonim ***** válasza:

Akkor te is tanulj meg olvasni: én egy másik kérdésre utaltam, ahol bizony ment a nem túl kedves szavak dobálása. És mivel ez már az x-edik ilyen kérdés, joggal feltételezhetem, van közöd az előzőekhez is. Ha nincs, akkor elnézést.

De akkor meg is kérdezem: mit vársz attól, h itt ezt így megkérdezed? Önigazolást, h mennyire értesz hozzá? Vagy mit? Komolyan: mi a cél?

2013. nov. 28. 08:27
 30/31 anonim ***** válasza:

Sajnálom, látom, nem te vagy a kérdező. Tényleg elnézést, korán van még.

Akkor a kérdezőhöz intézem az előzőeket: mi a cél? Mire szeretne választ kapni igazából?

2013. nov. 28. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!