Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Vélemény? Szerintem még...

Vélemény? Szerintem még mindig borzalmas. (videó)

2013. nov. 24. 11:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

csóri csaj nagyon szúrja pár ember szemét.....

meg se nyitottam még és már tudtam,h ő lesz az.....

nem,nem ismerem őket......

2013. nov. 25. 11:29
 12/31 anonim ***** válasza:
Ez már a kitudja hanyadik Csengés videó, amit ide kiírnak. Szánalmasak vagytok! Előbb lássuk kedves kérdező, hogy ti mit tudtok. Mutatkozzatok be, és hadd lássuk ti mit tudtok!
2013. nov. 25. 17:06
 13/31 anonim válasza:
Hidd el, a lovaknak nagyon jó helyük van és mindent megkapnak amire szükségük van. Csenge kezdő lovas, vannak hibái. Ez tény, de sosem mondta, hogy tökéletes ember. Nem értem miért vagytok ennyire rászállva a témára, de ez már szánalmas... -.-"
2013. nov. 25. 17:11
 14/31 anonim ***** válasza:
Szeretnél te ilyen borzalmasan lovagolni..
2013. nov. 25. 20:13
 15/31 anonim ***** válasza:
mondjuk valaki h ha a zene nevét tudná linkelni ezer hálám :)
2013. nov. 25. 21:30
 16/31 anonim ***** válasza:

Én még mindig tartom magam ahhoz, amit legutóbb is mondtam: tessék eljönni, fel lehet ülni, be lehet mutatni, mit és hogyan kellene. Mivel Cseni szereti, ha megmutatják mit és hogyan és tanulhat a dolgokból. Emellett felajánlottam azt is és tartom is magam hozzá, h fizetem Csenge edzőjével, Hargitai Jánossal (akit, azt gondolom nem kell bemutatnom senkinek) mindkét lóval az edzést. Jani is biztosan érdeklődve hallgatná, miképpen vélekedtek az edzői múltjáról, tapasztalatáról és annak jelenlegi állásával. (az más kérdés, miképpen reagálna rá) Ha valaki komolyan gondolja, nálam lehet jelentkezni facen: Koncz Kata (Csenge nővére vagyok, Csini gazdája <igen, a két ló egyike, aki itt egyesek szerint egy ló a videón>)

Várom a komoly érdeklődést. Mi nem csak a semmibe kiabáljuk bele a dolgokat.

2013. nov. 26. 08:34
 17/31 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább előbb tegyél fel magadról videót mielőtt valakit ócskárolsz !Tegnap 13:20-as vegyél szemüveget vagy tanulj meg olvasni . 1 a videót annyira figyelmesen nézted meg hogy az elején kivan írva hogy B1c és b2-ben versenyzett ! És persze hogy más az akadálysorrend. Amúgy meg a jegyek kicsit se egyeznek .Amúgy megy szerintem Csenge nagyon ügyes. Nem vérprofi még (nemmintha leszólnám).És egyet értek az előző válaszolóval hogy először ismerd meg a lovat és utána pofikázzá !!
2013. nov. 26. 10:08
 18/31 Valletta ***** válasza:
100%

Én még mindig nem értem, miért nem lehet egy publikus videóról véleményt mondani, kérni, csak úgy, hogy "na gyere, mutasd meg, mit tudsz". És ha külföldi lenne a lovas? Vagy senki nem ismerné? Vagy Totilasról sem lehet véleménye az embernek, hacsak nem ül fel rá? Vagy ha valaki mutat egy nyerget, mások véleményét kérve, akkor csak az írhatna, aki megmutatja, hogy az övé mennyivel jobb? Vagy egy lóról csak az írhatna negatív véleményt, akinek annál jobb van a tulajdonában? Aki publikusan feltesz videót, fotót, bármit, az nem várhatja el a néptől, hogy ne legyen véleménye.

Egyébként én se értem, kinek ártott ez a lány, hogy rendszeresen felbukkan ezen az oldalon...

2013. nov. 26. 10:24
 19/31 anonim ***** válasza:
52%
Valetta, teljesen igazad van. De van a vélemény nyilvánítás, meg a folyamatos, az ember háta mögötti buzerálás. Ha ennyire véleményt akar mondani, miért nem a videó alatt teszi? Mert egy kicsit sem érdekli sem a ló, sem a lovas, vagy a lovaglás minősége, különben az illetőnek a "szemébe" mondaná (itt nem csak Csengéről van szó, másokkal is csinálják folyamatosan), a közzétett videó alatt és nem egy másik oldalon. Ez nem fair, hiszen ha nem találja meg akié a videó vagy olyan, aki tud neki szólni a kérdést, akkor nem tudja sem megvédeni magát, sem reagálni a mások által írtakra. Szóval ez így, ebben a formában nem fairplay vagy szerinted az?
2013. nov. 26. 10:41
 20/31 anonim ***** válasza:

Oké, vannak hibák. De miért kell úgy csinálni, mintha ő lenne a lovas antikrisztus? Kb olyan reakciók jönnek, mintha a ló vérezne, ütnék-rúgnák meg hasonlók. Mintha direkt bántaná. Mi szúrja ennyire ezeknek az embereknek a szemét? Biztos, h ő az, aki ellen ilyen mértékben fel kell lépni? Más ilyen videós kérdése alatt többen mondták, h azonnal el kellene venni tőle a lovakat, meg h legszívesebben bántanák, meg ilyenek. Mégsem jött még el egy versenyre sem senki, h állatvédő egyenruhában csapjon le a csúnya, rossz állatkínzóra. Ha annyira vérzik a szívük ezért a két rossz sorsú, szerencsétlen, ütött, kopott, éheztetett, szadistán összevert, halálra hajtott és péppé ütlegelt lóért, miért nem jönnek és mentik meg őket? Ha ennyire benne vannak, simán kideríthetnék, hol vannak, mikor merre járnak. Vagy annyira már nem fontos? Mert én ismerek állatvédőket (igaziakat, nem ilyen gyakorikérdéses életmentőket), akik bizony, ha olyat látnak, akkor mennek, megkeresik és megteszik, amit előtte mondtak. Miért nem láttam még a facen keringeni a képeket a lovakról, a videókat, h úristen, mentsük meg őket?

A vélemény az oké. Én nem azt kérem, h mindenki szépeket mondjon. Az hülyeség. Igen, sok tanulnivaló van még. És ezt el is fogadja. Szívesen veszi a segítséget.

De attól kinyílik a bicska a zsebemben, amikor emberek, akik nem vállalják az arcukat, ilyenekkel vádolnak meg minket és fenyegetik a testvéremet.

2013. nov. 26. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!