Szerintem nagyon gáz. Nektek mi a véleményetek? (videó)
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=uLnlbN..
0:27-től valami szörnyű és után is vannak ,ég ilyen videók.. én biztosan nem raknék fel ilyen videót, hogy égessem magam.. ÉS ÉN AZ ILYENNEK NEM ADNÉK LOVAT.. nektek mi a véleményetek?!
ezt nem direkt csinálja vele a csaj?
amúgy szerintem se gáz..
Direkt hajszolja bele a csaj a lovat a bokkolásba. Ez nem tanítás, ez belekényszerítés. Ilyet a lovak nagyon nem megfelelő bánásmód miatt csinálnak. Ezt lehet rendesen is tanítani mindenféle baromság nélkül. Jól látszódik, hogy nem egyszer bele ránt a szájába, keményen rúgja az oldalát és pálcát is használ rendesen. Undorító. A szándékosan borzalmas segítségadásokkal teljesen eltompítja a lovat és azzal, hogy rádicsér erre a viselkedésre, csak azt éri el, hogy a ló egyre kisebb jelekre fog bokkolni. Persze ha majd terepen is csinálni fogja vagy bent munka alatt, mikor a kiscsaj szándékán kívül adni fogja a parancsot erre, akkor nyilván majd jön a büntetés.
A durva segítségadásokkal teljesen tönkremehet a ló, aztán majd tetemes összegeket lehet kiadni, hogy rendesen átlovagolják szerencsétlent. Emellett a csaj végig a szárba kapaszkodik. Én sem engedném ló közelébe. Annak nincs értelme, hogy a bizalmat és munkaakarását teljesen lerombolja egy lónál egy ilyen kis h.lye kölök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!