Szerintem nagyon gáz. Nektek mi a véleményetek? (videó)
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=uLnlbN..
0:27-től valami szörnyű és után is vannak ,ég ilyen videók.. én biztosan nem raknék fel ilyen videót, hogy égessem magam.. ÉS ÉN AZ ILYENNEK NEM ADNÉK LOVAT.. nektek mi a véleményetek?!
Itt alapvetően a szármértékkel van a gond. Szinte odadobott szárral lovagol, így nem lehet lovagolni, főleg nem akadályra rálovagolni a lovat. Azért "rángatja" a száját mert próbálja felvenni a fejét a bakolásból, ezt így kell csinálni, ezzel nincs gond, viszont ha a megfelelő szármértékkel lovagolna meg tudná előzni magát a bakolást is. Látszik, hogy a ló egy rántással kihúzza a szárat a kezéből, utána már rángathatja a méteres szárat, semmit nem ér vele.
Nem egy top lovas az igaz de azért jó ülése van, hogy ezeket az ugrásokat ki tudja ülni.
Mailerdeamon-al maximálisan egyetértek :)
Mellesleg megnézném itt a sok lehurrogót, hogy ők hogy ülnének ki egy ilyen bakolás sorozatot, vagy hogy maradnának fent :)
Az égvilágon semmi baj ezzel a videóval. Adott egy rakoncátlan lovacska, aki jókedvében bakolgat, és egy ügyes kiscsaj, aki képes hosszú távon kiülni a bakolásait.
A szárakat ilyen bakolás közben megnézném, ki az, aki röviden tudja tartani - a csajszi vaságyastól 40 kiló, azt csinál vele a ló, amit akar, egyetlen rántással kiveszi a kezéből a szárat. Szerintem dicséretet érdemel a lovas, hogy bártan és ügyesen állja a sarat.
Kedves kérdező, az nem baj, hogy valaki tudatlan, mert senki nem úgy esik ki az anyjából, hogy mindent tud, pláne lovaglás terén. Idővel lehet, hogy te is eljutsz erre a szintre, rengeteg gyakorlással és kitartással. De rosszindulatúnak lenni igenis baj.
Tudod, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...
Azért ha derékból megtartja a szárat nem tudja így kihúzni a kezéből. ;)
Amúgy ügyes, csak nem elég előrelátó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!