Mi értelme ennek a kegyetlenségnek? Videó
első: Team Bronc Riding Clinic April 2009 igy rá tudsz keresni.
A választ továbbra is várom.
Ennek az az értelme, hogy vadlóból szelíd lovat csináljanak. Tudod, ez valami olyasmi, mint a virsli. Az is finom a hotdogban, de hogy hogyan készül, azt inkább ne nézd meg... no hát a ló meg így készül.
Legalábbis a ménesi ló.
Amelyik háznál nevelkedik, azt kézhez lehet szoktatni.
A szilaj ménesi ló viszont így reagál a felszerszámozásra és a lovaglási kísérletekre. És ez teljesen normális.
Őszinte leszek,azt hittem valami lóverés lesz.
Az első 3 lovat néztem meg mert utána untam.Egy ujjal sem bántják a lovat.Szerintem szeretik és tisztelik ők annyira a lovakat,mint bármelyikünk.A ló is érzi hogy nem bántani akarják.Ezért engedi hogy rátegyék a nyerget.Az egy dolog,hogy utána megindul a ló,új neki hogy ülnek a hátán,le is esik az amúgy nem ügyetlen ember.
Ha a lónak ez rossz lenne állhatna ott 6 ember is,el jönne onnan,ezt mind tudjuk.
Ez csak az én véleményem.Szerintem megnyugodhat mindenki.Szerintem nem bántják a lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!